iPad Air 2 Packning Tejp Monterings-kit

99.00 kr

I lager

När du ska laga din iPad är packningen/monteringstejpen du använder en viktig del. Du kan använda den förmonterade tejpen, men vi rekommenderar starkt att köpa vårt proffs-alternativ som vi själva använder i våra butiker när vi reparerar iPad’s.

• 50% tjockare än den vanliga tejpen och en mjukare blandning gör att små märken och rester från det gamla glaset dämpas bättre.
• Täcker en större del av ramen med klister än standardtejpen vilket gör att glaset sitter bättre.
• Enkel att montera för hand

Artikelnr: GDSIPA2Q12200 Kategori:
Mer information
Vikt 150 g
Passar Modellnummer

iPad Air 2 (A1566, A1567)

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “iPad Air 2 Packning Tejp Monterings-kit”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Frakt & Leverans

Snabba & säkra leveranser

På ordrar inkomna innan 14:00 skickar vi varorna samma dag. Så oftast har du leverans inom 1-3 dagar.

Vi jobbar med både Postnord och DHL beroende på vad som är det bästa alternativet till din adress och för att säkra upp din leverans om någon skulle ha förseningar eller driftstörningar.

  • Brev / Varubrev
    Används för beställningar med mindre vikt, volym och värde som levereras direkt i din brevlåda. Är försändelsen för stor för din brevlåda kommer du få en SMS-avisering när du kan hämta ut leveransen på närmsta postombud, normalt en arbetsdag efter leveransförsök.Om du inte angett SMS-nummer kommer en brevavisering skickas ut vilket medför en extra dags leverans. Maxmått för brev är ca 40x30x20 cm och maxvikt är 2 kg.
  • Leverans till ombud
    Leverans sker till närmsta postombud. PostNord kommer att skicka en SMS-avi när försändelsen har kommit fram. För att lösa ut försändelsen behövs SMS-avi eller sista fyra siffrorna i kollinumret och giltig legitimation. Försändelsen ligger kvar hos postombudet i 14 dagar efter ankomstdatumet. Bud visar bådas legitimation.