Visar alla 13 resultat

Byta ut iPad 7 reservdelar själv

Planerar du att laga din iPad 7 på egen hand? Då får du tag på allt du behöver inför lagningen hos oss på PhoneIX. Vi erbjuder inte enbart reservdelar till våra kunder. Hos oss kan du även köpa med verktyg inför lagningen. Våra verktygskit fungerar utmärkt till reparationer av surfplattor och mobiltelefoner. När du beställer dina iPad 7 reservdelar från PhoneIX kan du vara säker på att du får komponenter av hög kvalitet. Du kan även förvänta dig snabba leveranser. Vi erbjuder dessutom alla våra kunder 30 dagar öppet köp i Sverige. Du kan även välja Klarna som betalningsalternativ. Då kan du välja att betala med faktura eller att dela upp din betalning.

Få hjälp med lagningen

Om du inte vill laga din iPad 7 på egen hand så finns vi på PhoneIX här för dig. Vi har flera butiker runtom i Sverige. Du är alltid varmt välkommen till våra butiker. Någon tidsbokning behövs inte för att få din iPad lagad i butik. Det är bara att dyka upp. För dig som vill vara säker på att iPaden blir lagad en specifik dag och tid finns vårt tidsbokningssystem. Då skriver du in vad du har för iPad, vilken butik du vill besöka och när du planerar att dyka upp. Sedan ser våra reparatörer till att reservdelarna som behövs finns på plats inför din ankomst.

Om du inte bor i närheten av någon av våra butiker så har vi en lösning för dig också. Då kan du lägga en beställning på valfri lagning på vår hemsida. När vi har tagit emot din order skickar vi ut en låda till dig med en fraktsedel i. Denna kan du sedan använda för att skicka in din iPad till oss i. När din iPad är färdiglagad skickar vi tillbaka den till dig via ditt närmaste postombud. Enklare än så blir det inte!

Vilken iPad modell har jag?

Ipad 7 (7th Generationen) finns i följande modeller: A2197, A2200, A2198

Är du osäker på vilken iPad modell du har? Vi har satt ihop en enkel guide över samtliga iPad modeller samt var du hittar ditt modellnummer. Vår duktiga personal i butikerna kan även hjälpa dig att ta reda på vilken iPad modell du har. Du hittar vår iPad guide här!