Visar alla 16 resultat

Byt iPad 6 Reservdelar själv

Planerar du att laga iPad 6 själv? Då kan du köpa alla nödvändiga iPad 6 reservdelar inför lagningen hos oss på PhoneIX. Hos oss hittar du inte endast reservdelar till din iPad. Du kan även köpa med verktygen som behövs inför lagningen. Om du inte redan har passande verktyg hemma kan du hitta flera sorters verktygskit på vår hemsida. Ett tips inför lagningen är att se till att ha en lämplig yta redo. Se även till att denna yta är fri från damm och att du har bra ljus. Om du har några frågor eller funderingar kring lagningen så kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Du når oss både på mejl och telefon.

Få hjälp med lagningen

Vill du inte laga din iPad 6 själv? Ingen fara, vi hjälper gärna dig. Du kan alltid besöka någon av våra butiker. Du vet väl om att vi har flera butiker runtom i Sverige? Det spelar ingen roll om du vill besöka vår butik i Falkenberg eller Umeå, du är alltid varmt välkommen till oss. Se till att gå in på ”Våra butiker” i det högra hörnet för att se vilken av våra butiker som ligger närmast dig.

Om du inte bor i närheten av någon av våra butiker så har vi en lösning för dig också. Du kan alltid lägga en beställning på valfri lagning på vår hemsida. Detta gör du under ”Reparationer”. När vi har tagit emot din beställning skickar vi ut en låda med en fraktsedel i till dig. Lådan kan du sedan använda för att skicka in din iPad till oss. När din iPad är färdiglagad skickar vi tillbaka den till dig via ditt närmaste postombud. Enklare än så blir det inte!

Vilken iPad modell har jag?

iPad 6 (6th generationen)  finns i följande modeller: A1893, A1954

Är du osäker på vilken iPad modell du har? Vi har satt ihop en enkel guide över samtliga iPad modeller samt var du hittar ditt modellnummer. Vår duktiga personal i butikerna kan även hjälpa dig att ta reda på vilken iPad modell du har. Du hittar vår iPad guide här!