Beställ hem din Phoneix Reparationsbox™

Steg 1

Beställ din reparationsbox

Genomför din beställning av Phoneix Reparationsbox™. Gå in på kategorin Reparationer och beställ den reparation som du önskar genomföra. Beställ idag så skickar vi en box inom 24 timmar! (Gäller vardagar)

Steg 2

Packa ihop och skicka in

Du kommer att få en reparationsbox med följande innehåll: bubbelplast, en instruktionsmanual, en check-lista och en returfraktsedel. Du kommer enkelt kunna skicka tillbaka den då vi har förberett allting till dig.

Steg 3

Få tillbaka den lagad

Nu är den klar! Vi skickar hem din lagade mobiltelefon/surfplatta. Lagad, kontrollerad och desinficerad. Tack för att du handlar hållbart!

Vanliga frågor

Hur får jag hem en reparationsbox?

Du går in på reparationer och hittar den modell som du vill laga. Hittar du inte din modell eller önskad reparation? Maila oss så hjälper vi dig: [email protected]

Jag vill gärna lämna in den till en butik. Kan jag göra detta?

Självklart! Besök någon av våra fysiska butiker om det passar dig bättre. Du hittar alla våra butiker genom att klicka här.

Vad kostar det att få mobiltelefonen lagad?

Hur lång tid tar det innan min mobiltelefon/surfplatta är lagad?

Inom 24 timmar kommer vi att skicka ut en reparationsbox hem till dig. När vi sedan tagit emot reparationsboxen hos oss så lagar vi vanligtvis enheten inom 72h. Tänk på att detta gäller för vardagar.

Hur betalar jag?

När du har lagt din beställning i kassan kommer du enkelt att kunna genomföra köpet. Börja med att hitta din önskade reparation. Lägg i varukorg. Gå till kassan och betala.

Har ni garantier på era reparationer?

Självklart! På de flesta av våra reparationer lämnar vi alltid 12 månader garanti. Du som kund skall kunna känna dig trygg med vårt genomförda arbete.

Vad tycker andra kunder om denna tjänst?

Läs gärna vad våra kunder tycker om oss och det arbete vi genomför: https://se.trustpilot.com/review/phoneix.se 

Hur kommer jag i kontakt med er kundtjänst?

Kundtjänst telefon: 0702640432
Kundtjänst mail: [email protected]

Kundtjänsten är öppen alla vardagar 9-13