Visar alla 4 resultat

Visa meny & filter 📲

Laga Din Samsung Tab S6 hos oss

Har din surfplatta varit med om en olycka? Ingen fara. För våra utbildade tekniker så är en reparation av er surfplatta en enkel och smidig process. Lämna in din surfplatta till oss, vi har erfarenhet av att laga flera vanliga problem som du kan ha råkat ut för med din Samsung Tab S6. Har du problem med wifi mottagningen, eller laddar batteriet ur snabbt? Då har vi delarna för att lösa problemet för dig.

Ett vanligt fel som många oftast bara relaterar till telefoner är att batteri tiden förkortas med tiden. Batteriet som finns i din Samsung tab är utav samma typ som de som finns i telefonerna men har en större kapacitet. Det betyder att även de kan bli dåliga med tiden. Skulle du uppleva att det är försämrad batteritid på din Samsung Tab S6 så kan du kontakta oss för en felsökning. Efter felsökningen återkopplar vi med förslag på åtgärder.

Garantier

Vi är en auktoriserad Samsung reparatör och använder oss alltid endast av original delar till alla våra Samsung reperationer. Vi erbjuder alltid ett års garanti på alla våra samsung reperationer, du kan läsa mer om detta i våra allmänna villkor. Här hittar du våra allmänna villkor.

Skicka in Din Samsung Tab S6 till oss

Har du inte möjligheten att besöka någon utav våra 10 butiker så finns alltid alternativet att skicka in din surfplatta till oss. Det gör du enkelt genom att beställa reparationen via hemsidan. Vi skickar därefter ut en kartong till dig så att du enkelt kan packa ner din Samsung Tab S6 och skicka in den till oss tillsammans med den medföljande returfraktsedeln. Du får tillbaka din surfplatta lagad igen inom 7 arbetsdagar.