Visar alla 3 resultat

Laga Samsung Tab S5e hos oss på PhoneIx

Har olyckan varit framme för din Samsung Tab S5e?  Vi åtgärdar det. För vår utbildade personal så är en reparation av din surfplatta en smidig och enkel process. De kan laga flera vanliga problem som din Samsung Tab S5e kan ha utsatts för. Har du problem med din wifi mottagningen, eller har du fått en spricka i din display?. Vi på PhoneIX har delarna för att åtgärda felet med din surfplatta.

Problem med Laddningen?

Vill din Samsung Tab S5e inte ladda? Känner den inta av usb kabeln? Din laddport på din Samsung surfplatta kan då behövas bytas ut. Detta är ett vanligt fel och våra tekniker har bra erfarenheter och hjälper dig byta ut din trasiga laddport mot en ny fungerande. Vi på PhoneIX är noggranna och effektiva och använder oss endast av originaldelar vid samsung reperationer.

Upplever du istället att batteritiden på din Samsung Tab S5e har försämrats eller tappat sin kapacitet så kan det vara tid för ett batteribyte. Kontakta oss för en felsökning så hjälper vi dig att ta reda på vad felet är. Efter felsökningen återkommer vid med förslag på åtgärder.

Garantier

PhoneIx är en auktoriserad Samsung verkstad och använder sig endast av originaldelar vid reperationer av Samsung enheter. Vi lämnar därför alltid 1års garanti på samtliga Samsungs reperationer. Du kan känna dig trygg med att få din enhet lagad hos oss. Mer information finns i våra allmänna villkor.

Skicka in din Samsung Tab S5e till oss

Bor du långt ifrån någon utav våra 10 butiker, eller har du inte har möjligheten att besöka oss? Då kan du alltid skicka in din surfplatta till oss istället. Detta gör du enkelt genom att beställa din reparationen via vår hemsida. Vi skickar ut en kartong till dig, som du enkelt kan packa ner din Samsung Tab i och skicka tillbaka till oss med hjälp av den medföljande returfraktsedeln. Du får tillbaka din surfplatta lagad igen inom 7 arbetsdagar.