Visar alla 3 resultat

Visa meny & filter 📲

Laga Samsung Tab S4 hos oss på PhoneIx

Har Din Samsung Tab S4 varit med om en olycka?  Vi fixar det. För våra utbildade tekniker så är en reparation av din surfplatta en enkel och smidig process. Vi kan laga flera vanliga problem som din Samsung Tab S4 kan ha råkat ut för. Har du problem med din wifi mottagningen, eller har din skärm fått en spricka?. Vi på PhoneIX har delarna för att hjälpa dig åtgärda felet med din surfplatta.

Problem med Laddningen?

Vill din Samsung Tab S4 inte ladda eller känner den inta av usb kabeln? Din laddport på din Samsung surfplatta kan då behövas bytas ut. Detta är ett vanligt fel och våra tekniker har bra erfarenheter och hjälper dig byta ut din laddport.  Vi på PhoneIX är noggranna och effektiva och använder oss endast av originaldelar vid samsung reperationer.

Upplever du att batteritiden på din Samsung Tab S4 har försämrats eller tappat sin fulla kapacitet så kan det vara dags för ett  batteribyte. Kontakta oss för en felsökning så hjälper vi dig att ta reda på vad felet med din surfplatta är. Efter felsökningen återkommer vid med förslag på åtgärder för din surfplatta

Garantier

PhoneIx är en auktoriserad Samsung verkstad och använder sig endast av originaldelar vid reperationer av Samsung enheter. Vi lämnar därför alltid 1års garanti på samtliga Samsungs reperationer. Du kan känna dig trygg med att få din enhet lagad hos oss. Mer information finns i våra allmänna villkor.

Skicka in din Samsung Tab S4 till oss

Bor du långt ifrån någon utav våra 10 butiker, eller har du ej möjligheten att besöka någon utav dem? Då kan du alltid skicka in din surfplatta till oss istället. Du gör det enkelt genom att beställa din reparationen via vår hemsida. Vi skickar därefter ut en kartong till dig, som du enkelt kan packa ner din Samsung Tab i och sedan returnera den till oss med den medföljande returfraktsedeln. Du får tillbaka din surfplatta lagad igen inom 7 arbetsdagar.