Visar alla 3 resultat

Laga Samsung Tab S3 hos oss på PhoneIx
Har oturen varit framme och din surfplatta råkat ut för en olycka?  Vi fixar det. För vår utbildade personal så är en reparation av din surfplatta en smidig och enkel process. Vi kan laga flera vanliga problem som din Samsung Tab S3 kan ha råkat ut för. Har du problem med din wifi mottagningen, eller har du fått en spricka i din skärm?. Vi på PhoneIX har delarna för att hjälpa dig åtgärda felet med din surfplatta.
Problem med Laddningen?
Vill din Samsung Tab S3 inte ladda? känner den inta av usb kabeln? Din laddport på din Samsung surfplatta kan då behövas bytas ut. Detta är ett vanligt fel och våra tekniker har bra erfarenheter och hjälper dig byta ut din laddport.  Vi på PhoneIX är noggranna och effektiva och använder oss endast av originaldelar vid samsung reperationer.

Upplever du istället att batteritiden på din Samsung Tab S3 har försämrats eller tappat sin kapacitet så kan det vara tid för byte av det. Kontakta oss för en felsökning så hjälper vi dig ta reda på vad felet med din surfplatta är. Efter felsökningen återkommer vid med förslag på åtgärder för din surfplatta
Garantier
PhoneIx är en auktoriserad Samsung verkstad och använder sig endast av originaldelar vid reperationer av Samsung enheter. Vi lämnar därför alltid 1års garanti på samtliga Samsungs reperationer. Du kan känna dig trygg med att få din enhet lagad hos oss. Mer information finns i våra allmänna villkor.
Skicka in din Samsung Tab S3 till oss
Bor du långt ifrån någon utav våra butiker, eller har du inte har möjligheten att besöka någon utav dem? Då kan du alltid skicka in din surfplatta till oss istället. Du gör det enkelt genom att beställa din reparationen via vår hemsida. Vi skickar därefter ut en kartong till dig, som du enkelt kan packa ner din Samsung Tab i för att sedan skicka tillbaka den till oss med den medföljande returfraktsedeln. Du får tillbaka din surfplatta lagad igen inom 7 arbetsdagar.