Visar alla 5 resultat

Visa meny & filter 📲

Laga Din Samsung Tab A 9.7 hos oss

Har Din Samsung Tab A 9.7 varit med om en olycka? Ingen fara. För våra utbildade tekniker så är en reparation av er surfplatta en enkel och smidig process. När du lämnar in din enhet till oss, kan vi laga flera vanliga problem som du kan ha råkat ut för med Din Samsung Tab A. Har du problem med wifi mottagningen, eller laddar batteriet ur snabbt? Då har vi delarna för att fixa problemet för din  surfplatta.

Ett vanligt fel som många oftast bara relaterar till telefoner är att batteriet slits ut med tiden. Batteriet som finns i din Samsung tab är utav liknande typ som de som finns i telefonerna men har en större kapacitet. Det betyder att även de kan bli sämre med tiden. Skulle du uppleva att det är försämrad batteritid på Din Samsung Tab A så kan du kontakta oss för en felsökning.

Garantier

PhoneIx är en auktoriserad Samsung verkstad och använder sig endast av originaldelar vid reperationer av Samsung enheter. Vi lämnar  alltid 1års garanti på samtliga  Samsungs reperationer. Mer information finns i våra  allmänna villkor. Här hittar du våra allmänna villkor.

Skicka in Din Samsung Tab A 9.7 till oss

Har du inte möjligheten att komma in till någon utav våra butiker så kan du alltid skicka in din surfplatta till oss. Det gör du enkelt genom att beställa reparationen via vår hemsida. Vi skickar därefter ut en kartong till dig så att du enkelt kan packa ner din Samsung Tab A och skicka in den till oss med den medföljande returfraktsedeln. Du får tillbaka din surfplatta lagad igen inom 7 arbetsdagar.