Visar alla 6 resultat

Visa meny & filter 📲

Laga Din Samsung Tab A 10.1 hos oss

Har du varit med om en olycka? Ingen fara. För våra utbildade tekniker så är en reparation av er surfplatta en enkel och smidig process. Lämnar in din enhet till oss, vi laga flera vanliga problem som du kan ha råkat ut för med Din Samsung Tab A. Har du problem med wifi mottagningen, eller laddar batteriet ur snabbt? Då har vi delarna för att fixa problemet för dig.

Ett vanligt fel som många oftast bara relaterar till telefoner är att batteriet slits ut med tiden. Batteriet som finns i din Samsung tab är utav samma typ som de som finns i telefonerna men har en större kapacitet. Det betyder att även de blir dåliga med tiden. Skulle du uppleva att det är försämrad batteritid på Din Samsung Tab så kan du kontakta oss för en felsökning.

Garantier

Vi lämnar alltid garanti på våra reparationer men garantitiden kan variera beroende på vad det är som är åtgärdat. Här hittar du våra allmänna villkor.

Skicka in Din Samsung Tab A till oss

Har du inte möjligheten att komma in till någon utav våra butiker så finns alltid alternativet att skicka in din surfplatta till oss. Det gör du enkelt genom att beställa reparationen via hemsidan. Vi skickar därefter ut en kartong till dig så att du enkelt kan packa ner din Samsung Tab A och skicka in den till oss med den medföljande returfraktsedeln. Du får tillbaka din surfplatta igen inom 7 arbetsdagar.