Visar alla 6 resultat

Laga Samsung Tab 4 10.1 hos PhoneIx

Har din Samsung Tab 4 varit med om en olycka? Vi löser det. För våra utbildade tekniker så är en reparation av din surfplatta en enkel och smidig process. När du lämnar in din surfplatta till oss, kan vi laga flera vanliga problem som din Samsung Tab 4 kan ha utsatts för. Har du problem med din wifi mottagningen, eller laddar batteriet ur snabbt? Då har vi delarna för att hjälpa dig åtgärda problemet med din surfplatta.

Ett vanligt fel som kan uppstå som många oftast bara relaterar till telefoner är att batteriet slits ut med tiden. Batteriet som finns i din Samsung Tab 4 är av liknande modell som det som finns i samsung mobiler men har en större kapacitet. Vilket innebär att även batteriet för surfplattan kan försämras med tiden. Upplever du att batteritiden på din Samsung Tab 4 10.1 har tappat sin kapacitet, så kan du kontakta oss för en felsökning. Efter felsökningen återkommer vid med förslag på åtgärder för din surfplatta

Garantier

PhoneIx är en auktoriserad Samsung verkstad och använder sig endast av originaldelar vid reperationer av Samsung enheter. Vi lämnar därför alltid 1års garanti på samtliga Samsungs reperationer. Du kan känna dig trygg med att få din enhet lagad hos oss. Mer information finns i våra allmänna villkor. Här hittar du våra allmänna villkor.

Skicka in Din Samsung Tab 4 10.1 till oss

Har du inte möjligheten att besöka någon utav våra 10 butiker som finns från Falkenberg i söder till Umeå i norr, så kan vi alltid erbjuder vi dig att skicka in din surfplatta till oss. Du gör det enkelt genom att beställa din reparationen via vår hemsida. Vi skickar därefter ut en kartong till dig, som du enkelt kan packa ner din Samsung Tab 4 i och sedan skicka tillbaka den till oss med den medföljande returfraktsedeln. Du får tillbaka din surfplatta lagad igen inom 7 arbetsdagar.