Visar alla 6 resultat

Laga Din Samsung Tab 3 (10.1) hos PhoneIx

Har din Samsung Tab 3 10.1 varit med om en olycka? Vi löser det. För våra utbildade tekniker så är en reparation av din surfplatta en enkel och smidig process. När du lämnar in din surfplatta till oss, kan våra tekniker laga flera vanliga problem som du kan ha råkat ut för med din Samsung Tab 3. Har du problem med wifi mottagningen, eller laddar batteriet ur snabbt? Då har vi reserv delarna för att hjälpa dig åtgärda problemet för din surfplatta.

Ett vanligt fel som uppstår som många oftast bara relaterar till telefoner är att batteriet slits ut med tiden. Batteriet som finns i din Samsung Tab 3 är utav liknande kvalitet som de som finns i telefonerna men det har en större kapacitet. Vilket innebär att även de kan försämras med tiden. Skulle du uppleva att batteritiden på din Samsung Tab 3 har försämrats, så kan du kontakta oss för en felsökning av din enhet. Efter felsökningen återkommer vid med förslag på fel som behövs åtgärdas.

Garantier

PhoneIx är en auktoriserad Samsung verkstad och vi använder oss endast av originaldelar vid reperationer av Samsung enheter. Vi lämnar alltid 1års garanti på samtliga Samsung reperationer. Du kan känna dig trygg med att få din enhet lagad hos oss. Mer information finns i våra allmänna villkor.

Skicka in Din Samsung Tab 3 till oss

Har du inte möjligheten att besöka någon utav våra 10 butiker som finns från Falkenberg i söder till Umeå i norr, så kan du alltid skicka in din enhet till oss. Du gör det enkelt genom att beställa din reparationen via vår hemsida. Vi skickar därefter ut en kartong till dig så att du enkelt kan packa ner din Samsung Tab 3 och skicka tillbaka den till oss med den medföljande returfraktsedeln. Du får tillbaka din surfplatta lagad igen inom 7 arbetsdagar.