Visar alla 5 resultat

Laga Din Samsung Tab 2 hos oss

Har din Samsung Tab 2 varit med om en olycka, eller beter den sig annorlunda? Vi hjälper dig. För våra utbildade tekniker så är en reparation av er surfplatta en enkel och smidig process. Lämna in din surfplatta till oss, vi kan laga flera vanliga problem som du kan ha råkat ut för med din Samsung Tab 2. Har du problem med wifi mottagningen, eller laddar batteriet ur snabbt? Då har vi delarna för att hjälpa dig lösa problemet.

Ett vanligt fel som många oftast bara relaterar till telefoner är att batteri tiden förkortas med tiden. Batteriet som finns i din Samsung tab är utav samma typ som de som finns i telefonerna men har en större kapacitet. Vilket betyder att även de kan bli dåliga med tiden. Skulle du uppleva att det är försämrad batteritid på din Samsung Tab 2 så kan du kontakta oss för en felsökning. Efter felsökningen återkopplar vi med förslag på åtgärder.

Garantier

Som auktoriserad Samsung verkstad använder vi oss alltid av originaldelar till alla Samsung reperationer. Vi lämnar alltid 1års garanti på alla våra Samsung reperationer, under våra allmänna villkor kan du läsa mer. Här hittar du våra allmänna villkor.

Skicka in Din Samsung Tab 2 10.1 till oss

Har du inte möjligheten att besöka någon utav våra 10 butiker så finns alltid alternativet att skicka in din surfplatta till oss. Det gör du enkelt genom att beställa reparationen via hemsidan. Vi skickar därefter ut en kartong till dig så att du enkelt kan packa ner din Samsung Tab 2 och skicka in den till oss tillsammans med den medföljande returfraktsedeln. Du får tillbaka din surfplatta lagad igen inom 7 arbetsdagar.