Visar alla 19 resultat

Att laga Samsung Galaxy Z Flip på Phoneix

Vi på Phoneix har lång erfarenhet av att laga mobiltelefoner från olika modeller och märken. Vi lagar alla modeller av Samsung, från Samsung Tab S2 till de senaste smartphones och surfplatta modellerna. Som auktoriserad verkstad för Samsung, har vi alla specialverktyg som krävs för att kunna göra ett bra jobb. Vi använder alltid original reservdelar till Samsung och Vi är säkra på att vi gör ett bra jobb. För att du ska känna dig trygg lämnar vi alltid ett års garanti på våra Samsungs reperationer. Du hittar våra butiker runtom i  Sverige, från Umeå i norr till Falkenberg i söder. Du kan välja mellan att besöka en av våra tio butiker, eller skicka in din telefon/surfplatta till oss med posten. De flesta Samsung-reparationen utförs på ungefär två timmar. Det går utmärkt att boka tid när det passar dig för att undvika eventuell väntetid vid drop-in. Väljer du att skicka in telefonen eller surfplatta tar det ungefär sju arbetsdagar att få tillbaka den, lagad och så gott som ny.

Hur genomför ni min reparationen på Samsung Galaxy Z  Flip?

Du som kund kan känna dig trygg med att vår personal ute i våra verkstäder kommer att ta väl hand om din Samsung enhet. Vår personalen har lång erfarenhet och är utbildade för att laga din Samsung på bästa möjliga sätt. Genom noggrant samarbete med Samsung är vi idag en auktoriserad partner som endast jobbar med originaldelar. I med vår noggrannhet med kvaliteten använder vi oss inte av tredjepartstillverkade reservdelar utan endast av originaldelar. Vi vill kunna erbjuda våra kunder endast det bästa med trygga garantier.

Kan ni Laga Samsung Galaxy Z Flip på samma dag?

Självklart ser vi till att din reparation genomförs noggrant och så snabbt som möjligt. Eftersom det finns många faktorer som kan spela roll är det alltid bäst att maila eller ringa oss innan om du vill ha din telefon klar inom en viss tid. I de flesta fallen har vi alltid reservdelarna i lager och kommer att kunna laga din telefon inom några timmar.