Visar alla 19 resultat

Visa meny & filter 📲

Laga Samsung Xcover 4s

Behöver du laga din Samsung Xcover 4s? Då är du i trygga händer. Det finns varken för små eller för stora lagningar för oss på Phoneix. Oavsett vad problemet med din telefon är så hjälper vi dig. När vi lagar telefoner och surfplattor från Samsung så använder vi oss enbart av originaldelar. Du kan därför vara säker på att du får tillbaka din telefon med nya reservdelar av högsta kvalitet. Dessutom så erbjuder vi våra kunder 12 månader garanti på reparationen. Om din telefon mot förmodan skulle börja krångla efter lagningen så hjälper vi dig.

Vad kostar det att laga Xcover 4s?

Priserna för lagningar på denna modell varierar. Dessa priser kan vara allt från 199kr till 1299kr. Du hittar våra priser för de vanligaste reparationerna på denna modell ovan. Om du inte hittar något pris för reservdelen du vill få utbytt eller tjänsten du vill ha genomförd så kan du alltid höra av dig till oss. Du kan både ringa eller mejla oss. Här hittar du vår kontaktuppgifter och även ett formulär som du kan använda för att kontakta oss. Om du är osäker på vad felet är på din telefon så kan du skicka in din telefon till oss för felsökning. Då hjälper vi dig att ta reda på vilka delar det är som behöver bytas ut.

Laga din telefon i butik

Du är alltid varmt välkommen till våra butiker. Där kan du få personlig service och dessutom lämna in din telefon för lagning på plats. Du behöver inte boka någon tid för att få din telefon lagad i butik. Det är bara att dyka upp. Vill du däremot vara säker på att din telefon blir lagad en specifik dag eller tid så kan du boka en tid via vårt tidsbokningssystem. Då kan våra reparatörer även se till att reservdelarna som behövs inför lagningen finns på plats innan du dyker upp.