Express eller Telefonbrev

Så här enkelt är det.

Här kan du se pris för alla reparationer, det är samma pris både i butik och via Telefonbrev - Välj vad som passar dig bäst!
877015-128

1. Se pris på din reparation här - Vi har fasta priser, tryggt & säkert!

Snabb leverans

2. Besök din närmsta butik och få den reparerad snabbt & smidigt!

877015-128

1. Välj reparation direkt i vår webshop

Snabb leverans

2. Skicka in den skadade enheten till oss

Kundtjänst

3. En av våra kunniga tekniker lagar den

Snabb leverans

4. Vi skickar den åter till dig, så gott som ny, inom 72h!

Laga Samsung S7

499.00 kr1,999.00 kr

Miniatyr Reparation Kvalitet PrisBeskrivning
Laga Samsung S7 - skarmbyte - originalkvalitet SkärmbyteOriginalkvalitet 1,999.00 kr

Har du sprickor i glaset, touch som fungerar dåligt eller en skärm som visar konstiga färger eller är helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touchpanel, glas och LCD. Original-kvalité betyder att skärmen har samma glas, touchpanel och LCD som originalskärmen.

spinner
Laga Samsung S7 - batteribyte - originalkvalitet BatteribyteOriginalkvalitet 799.00 kr

Du behöver byta batteri om: Batteritiden är kort, telefonen stänger av sig oväntat, telefonen tål kyla dåligt eller telefonen startar om sig ofta. Vi byter ut ditt batteri mot ett nytt.

spinner
Laga Samsung S7 - baksida - originalkvalitet BaksidaOriginalkvalitet 699.00 kr

Har du krossat glaset på baksidan av din Samsung S7? Vi byter ut glaset på baksidan av telefonen för att säkerställa optimal passform och förhindra oönskat läckage av dam och fukt.

spinner
Laga Samsung S7 - laddport - originalkvalitet LaddportOriginalkvalitet 1,499.00 kr

Glapp när du ska ladda din Samsung S7 eller tar den inte emot laddning? Då byter vi ut ditt ladduttag/USB-port. Laddporten blir ofta utsliten och detta är en vanlig reparation.

spinner
Laga Samsung S7 - hogtalare - originalkvalitet HögtalareOriginalkvalitet 999.00 kr

Om du inte kan spela musik eller tala i högtalartelefon så behöver du byta ut högtalaren på din Samsung S7.

spinner
Laga Samsung S7 - samtalshogtalare - originalkvalitet SamtalshögtalareOriginalkvalitet 999.00 kr

Låter det lågt eller brusar när du pratar i telefon? Vi byter ut högtalaren under glaset som används under samtal så du får högt och klart ljud igen.

spinner
Laga Samsung S7 - mikrofon - originalkvalitet MikrofonOriginalkvalitet 1,499.00 kr

Har den du ringer till svårt att höra vad du säger eller om du måste prata i högtalarläge så behöver du reparera din mikrofon.

spinner
Laga Samsung S7 - kamera - originalkvalitet KameraOriginalkvalitet 1,499.00 kr

Fungerar inte din kamera (bak) som den ska? Om kameran tar suddiga bilder eller inte startar alls så kan vi laga kameran på din Samsung S.

spinner
Laga Samsung S7 - famkamera-selfie - originalkvalitet Famkamera (selfie)Originalkvalitet 999.00 kr

Tar din kamera suddiga bilder eller inte fungerar alls? Vi byter ut den mot en ny som tar skarpa bilder. Framkameran sitter bredvid högtalaren under glaset och används främst vid ”selfies”.

spinner
Laga Samsung S7 - volymknappar - originalkvalitet VolymknapparOriginalkvalitet 999.00 kr

Kan du inte höja/sänka volymen eller stänga av/på ljudet? Vi byter ut trycksensorn på sidan av din Samsung som kontrollerar volymknapparna.

spinner
Laga Samsung S7 - ljussensor - originalkvalitet LjussensorOriginalkvalitet 999.00 kr

Släcks inte skärmen när du pratar i telefon (märks ofta genom att du trycker på knappar av misstag) eller om bakgrundsbelysningen på din Samsung inte ändrar sig beroende på ljuset så behöver du reparera proximitysensorn.

spinner
Laga Samsung S7 - av-pa-knapp - originalkvalitet Av/På-knappOriginalkvalitet 999.00 kr

Vi byter ut knappen på sidan av din Samsung som du använder för att starta, stänga av och låsa/låsa upp din Samsung med.

spinner
Laga Samsung S7 - aterstallning - originalkvalitet ÅterställningOriginalkvalitet 499.00 kr

Vi återställer din Samsung och uppdaterar den. Det kan vara att rekommendera när telefonen är långsam, beter sig konstigt eller har fått fel inställningar.

spinner
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:
Beskrivning

Laga Samsung S7 idag genom att komma in till någon av våra butiker eller skicka en beställning här via vår hemsida. Genom att beställa på hemsidan tar vi hand om din telefon via posten. Var du än bort i Sverige kommer vi se till att ge dig den bästa servicen. För din mobiltelefon och för dig.

När skadan väl inträffar är det svårt att veta vart man skall vända sig. Du är alltid välkommen in till oss och för att få kostnadsfri rådgivning på hur man eklast kan reparera din Samsung S7:a. Du är också välkommen att maila in till oss med dina frågor info@phoneix.se.

Har du sprickor i glaset, touch som fungerar dåligt eller en skärm som visar konstiga färger eller är helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touchpanel, glas och LCD. Vi använder oss endast av originaldelar från Samsung när vi genomför våra reparationer. Vi använder aldrig kopior eller begagnade reservdelar. Du behöver byta batteri när batteritiden har blivit sämre eller telefonen stänger av sig oväntat. Ett batteribyte hos PhoneIX tar oftast bara någon timme om vi har reservdelen inne. Hör gärna av dig om du vill ha din reparation färdig till en viss tidpunkt eller om du har flera enheter som du vill att vi lagar åt dig. Laga Samsung S7 hos PhoneIX – Din mobilreparatör.

Mer information
Vikt 1500 g
Märke

Samsung

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Laga Samsung S7”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Frakt & Leverans

Snabba & säkra leveranser

På ordrar inkomna innan 14:00 skickar vi varorna samma dag. Så oftast har du leverans inom 1-3 dagar.

Vi jobbar med både Postnord och DHL beroende på vad som är det bästa alternativet till din adress och för att säkra upp din leverans om någon skulle ha förseningar eller driftstörningar.

  • Brev / Varubrev
    Används för beställningar med mindre vikt, volym och värde som levereras direkt i din brevlåda. Är försändelsen för stor för din brevlåda kommer du få en SMS-avisering när du kan hämta ut leveransen på närmsta postombud, normalt en arbetsdag efter leveransförsök.Om du inte angett SMS-nummer kommer en brevavisering skickas ut vilket medför en extra dags leverans. Maxmått för brev är ca 40x30x20 cm och maxvikt är 2 kg.
  • Leverans till ombud
    Leverans sker till närmsta postombud. PostNord kommer att skicka en SMS-avi när försändelsen har kommit fram. För att lösa ut försändelsen behövs SMS-avi eller sista fyra siffrorna i kollinumret och giltig legitimation. Försändelsen ligger kvar hos postombudet i 14 dagar efter ankomstdatumet. Bud visar bådas legitimation.