Visar alla 19 resultat

Att laga Samsung S8 på Phoneix

Vi på Phoneix har lång erfarenhet av mobiltelefoner och att laga Samsung S8 i synnerhet. Vi lagar alla modeller av Samsung, från Samsung Tab S2 till Samsung S9 Plus. Som Samsung-auktoriserad verkstad, har vi alla specialverktyg som behövs för att kunna göra ett bra jobb. Vi använder alltid reservdelar av originalkvalitet och vi är så säkra på att vi gör ett bra jobb att vi lämnar ett års garanti på alla reparationer. Du hittar våra butiker runtom hela Sverige, från Umeå i norr till Falkenberg i söder. Du kan antingen komma till en av våra butiker, eller så kan du skicka in din telefon till oss med posten. De flesta Samsung-reparationen utförs på ungefär två timmar. Väljer du att skicka in telefonen tar det ungefär sju arbetsdagar att få tillbaka telefonen, lagad och så gott som ny.

Vi kan hjälpa dig att byte skärm på din Samsung S8. Förutom ett nytt glas får du även en ny LCD-skärm och en ny touchpanel. Våra reservdelar är av originalkvalitet, vilket betyder att skärmen har samma fina kvalitet som när du köpte den. Mobilen blir som ny, men du slipper besväret med att ominstallera alla appar och omprogrammera din telefonbok. Du slipper dessutom binda om ditt telefonabonnemang, med dyr månadskostnad som följd.

Batteribyte på Samsung S8

Känns det som att telefonen laddar ur alldeles för fort? Laddar den ur fortare om det är kallt ute? Stänger telefonen av sig oväntat ibland eller startar om flera gånger om dagen? Om svaret är jag på någon av frågorna är det dags att byta batteri. Våra kunniga reparatörer sätter i ett nytt batteri på endast tre timmar. Visar det sig att dina laddningsproblem istället härstammar från en defekt laddport, byter vi den istället till samma pris. Efter reparationen behöver du inte oroa dig för att telefonen stänger av sig när du ringer viktiga samtal igen.