Visar alla 19 resultat

Laga Samsung S8 Plus på Phoneix

I snart sju år har vi samlat på oss massvis av erfarenhet av att laga mobiltelefoner i allmänhet, och laga Samsung S8 Plus i synnerhet. Vi fixar samtliga modeller av Samsung, oavsett om det är en Samsung Xcover 3 eller en Samsung S20 Ultra. Samsung Galaxy S8+ är en av de vanligaste mobilerna som vi lagar på Phoneix. Oavsett om du vill byta batteri, eller byta en sprucken baksida på din Samsung S8+ så fixar vi det. Phoneix är auktoriserade av Samsung, vilket innebär att vi har särskild utbildning och särskilda verktyg för att kunna göra ett bra jobb.

Har du sprickor i skärmen, har touchen slutat fungera eller har skärmen börjat få svarta fläckar på LCDn? Oavsett vilket av dessa symptom skärmen har, behöver din Samsung S8 Plus en ny skärm i så fall. Kolla med ditt försäkringsbolag om du har en drulleförsäkring, så behöver du bara stå för självrisken. För att förhindra att olyckan sker (igen) rekommenderar vi alltid att ha ett displayskydd på skärmen. Det kostar 299 kronor och vi hjälper gärna till att montera det om du köper det hos oss.

Batteribyte på Samsung S8 Plus

Har du kort batteritid på Samsung S8 Plus? En av de vanligaste reparationerna vi gör är batteribyte på Samsung S8-modellerna. Förbrukar din telefon mer batteri än innan, speciellt när det är kallt ute? I så fall är det tydliga tecken på att batteriet börjar bli dåligt och behöver bytas ut. Våra reparatörer byter batteri på Samsung S8 Plus på två-tre timmar givet att vi har reservdelen i lager.

Är det flera saker som är trasigt på telefonen, eller vet du inte vad som strular med den? Besök oss eller kontakta oss så vi kan felsöka den och ge en offert på reparationen. Behöver du laga din Samsung men har långt till närmaste PhoneIX-butik? Oroa dig inte, då kan du använda vår tjänst telefonbrev och skicka din telefon till oss. Vi lagar den på 7 arbetsdagar, och skickar tillbaka den när det är klar. Du erhåller 12 månaders garanti, och telefonen ser som ny ut när du får tillbaka den!