Visar alla 19 resultat

Laga Samsung S7 hos Phoneix

Laga Samsung S7 idag genom att komma in till någon av våra butiker eller skicka en beställning här via vår hemsida. Genom att beställa på hemsidan tar vi hand om din telefon via posten. Var du än bort i Sverige kommer vi se till att ge dig den bästa servicen. För din mobiltelefon och för dig.

När skadan väl inträffar är det svårt att veta vart man skall vända sig. Du är alltid välkommen in till oss och för att få kostnadsfri rådgivning på hur man eklast kan reparera din Samsung S7:a. Du är också välkommen att maila in till oss med dina frågor [email protected].

Har du sprickor i glaset, touch som fungerar dåligt eller en skärm som visar konstiga färger eller är helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touchpanel, glas och LCD. Vi använder oss endast av originaldelar från Samsung när vi genomför våra reparationer. Vi använder aldrig kopior eller begagnade reservdelar. Du behöver byta batteri när batteritiden har blivit sämre eller telefonen stänger av sig oväntat. Ett batteribyte hos PhoneIX tar oftast bara någon timme om vi har reservdelen inne. Hör gärna av dig om du vill ha din reparation färdig till en viss tidpunkt eller om du har flera enheter som du vill att vi lagar åt dig. Laga Samsung S7 hos Phoneix – Din mobilreparatör.