Visar alla 13 resultat

Samsung Galaxy S22

Har du köpt en ny Samsung Galaxy S22? Då kan du besöka oss så hjälper vi dig att komma igång med den! Vi hjälper dig att komma igång med Samsung Galaxy S22. Hos oss kan du få hjälp med uppstart, återställning och dataöverföring. Om du har problem med telefonen så kan vi även hjälpa dig med en felsökning av enheten. I många fall går det att åtgärda problemen med en vanlig rengöring. Detta beror på att smuts och damm kan ta sig in i telefonen via uttagen. Självklart kan vi även hjälpa dig med att laga Samsung S22.

Samsung Galaxy S22 Pris

Vad kostar det att laga Samsung Galaxy S22? Våra priser varierar beroende på vad som behöver åtgärdas. Om du besöker någon av våra butiker så kan våra reparatörer undersöka telefonen. På så sätt kan du få ett kostnadsförslag för att laga Samsung Galaxy S22. Bor du inte i närheten av någon av våra butiker? Då kan du kontakta vår kundtjänst istället så hjälper vi dig. Du kan även kontakta oss om du behöver ett kostnadsförslag för att laga Samsung S22 som du kan ta vidare till ditt försäkringsbolag.

Samsung Galaxy S22 Tillbehör

Glöm inte bort att köpa ett Samsung S22 skal till din nya telefon! Hos oss hittar du alla tillbehör till Samsung S22 som du behöver. Vi rekommenderar alla våra kunder att kombinera ett mobilskal eller plånboksfodral med ett skärmskydd. Hos oss hittar du även Samsung Galaxy S22 skärmskydd från Mobile Outfitters. Besök någon av våra butiker eller vår hemsida för att hitta ett skärmskydd som passar just dig!