Visar alla 13 resultat

Reparera Samsung S22 Plus

Behöver du laga Samsung S22 Plus? Då är du varmt välkommen till oss på Phoneix. Vi har lång erfarenhet av att laga telefoner och surfplattor från Samsung. Och visste du att vi endast använder oss av original-reservdelar från Samsung när vi reparerar dessa enheter? Du har dessutom alltid 12 månaders garanti på reparationen när du lagar din enhet hos oss. Därmed kan du känna dig trygg med att du får hjälp om något skulle strula efter lagningen.

Samsung S22 Plus Pris

Vad kostar det att laga Samsung S22 Plus? Priserna för reparationer på denna modell varierar. Kontakta gärna vår kundtjänst för att få ett kostnadsförslag på reparationen du behöver få genomförd. Vet du inte vad som är fel på Samsung S22 Plus? Då kan du lämna in telefonen för en felsökning hos oss. När vi har undersökt telefonen kontaktar våra erfarna reparatörer dig med ett kostnadsförslag för reparationen.

Samsung S22 Plus Tillbehör

Glöm inte bort tillbehör till Samsung S22 Plus! Vi erbjuder mobilskal, plånboksfodral, laddkablar, adaptrar och accessoarer. Du kan även få hjälp men monteringen av skärmskydd på Samsung S22 Plus.