Visar alla 19 resultat

Laga Samsung S20 hos Phoneix

Har du tappat din Samsung S20 så den gått sönder? Eller har kamerorna och ljudet börjar strula på telefonen? Välkommen in till oss på Phoneix, så kan vi laga din Samsung S20. Vi är experter på Samsung, och lagar alla Samsung-enheter från Samsung Tab till Samsung Galaxy J7. Vi kan laga det mesta på en Samsung, hittar du inte rätt reparation här ovanför så kontakta oss. Är du osäker på vad som är trasigt i telefonen? Prata med någon av våra servicetekniker i butik, eller skicka in din telefon, så kan vi felsöka den.

Om glaset är sprucket eller om bildskärmen är trasig, behöver du byta display. När vi byter ut skärmen på Samsung Galaxy S20 så byter vi ut glaset, touch-panelen och bildskärmen samtidigt. Därmed blir hela framstycket som nytt. Vi använder alltid originaldelar direkt från Samsung och lämnar 12 månaders garanti på alla reparationer. Kolla med ditt försäkringsbolag om du har drulleförsäkring, då behöver du oftast bara stå för självrisken.

Laga din telefon snabbt hos Phoneix

De flesta reparationerna på Samsung-telefoner, kan vi göra på under tre timmar. Det beror på om vi har reservdelar i lager, och på hur mycket arbete vi har för tillfället. De flesta telefonerna lagar vi i våra butiker, så kolla med din närmaste butik så kan de estimera när den telefon kan vara lagad och klar. När du reparerar din Samsung S20, rekommenderar vi alltid att du skyddar din telefon innan en olycka är framme. Passa på att köp ett displayskydd via oss, så hjälper vi dig att montera på det. Det kostar 299 kronor och är ett superhärdat glas, som tar de flesta smällarna när du tappar telefonen. Skulle olyckan vara framme, behöver du bara byta skydd istället för att byta skärmen.