Visar alla 19 resultat

Laga Samsung S20 Ultra hos Phoneix

Behöver du laga din Samsung S20 Ultra? Är det svårt att ladda mobilen, eller har skärmen slutat fungera som det ska? Oavsett vilket problem du har med din mobil, så finns PhoneIX där för att hjälpa dig. Vi står för problemfri mobiltelefoni, och kan hjälpa dig både om en del har gått sönder eller om mjukvaran inte vill fungera längre. Besök en av våra butiker så kan våra utbildade tekniker felsöka enheten och lösa dina problem.

Vi kan byta de flesta delarna i mobilen, så hittar du inget pris på hemsidan kan du kontakta oss för att få reda på mer. Vi använder alltid originaldelar direkt från Samsung, för att telefonen ska kännas som ny.

Glöm inte att skydda din mobiltelefon

Många är ivriga att öppna upp paketet med sin nya telefon så fort den är levererad. Samtidigt är det långt ifrån alla som kommer ihåg att skydda sin mobil. Köper du ett displayskydd hos Phoneix så hjälper vi dig att fästa skyddet så att den ligger perfekt på skärmen. Om du tappar mobilen, så tar displayskyddet smällen innan skärmen gör det. Istället för att betala tusentals kronor för reparation, kan du i så fall köpa ett nytt displayskydd för 299 kronor. Passa även på att köpa någonting för baksidan, så har du ett helskydd för telefonen!