Visar alla 19 resultat

Laga Samsung S20 Plus hos Phoneix

Behöver du laga din Samsung S20 Plus? Strular touchen på telefonen, eller har den svårt att ta emot laddning? Oavsett vad du har för problem, så är du varmt välkommen in till vår verkstad på PhoneIX. Vi lagar alla Samsung-enheter, från Samsung A40 till Samsung S6, och vi använder oss alltid av originaldelar från Samsung. Är du osäker på vad som strular med telefonen, eller har du frågor som inte rör reparationer? Våra servicetekniker är redo att konsultera dig i våra butiker, för att hjälpa dig att felsöka och åtgärda problemen.

Då skärmen är den mest använda delen, och även den mest ömtåliga på en telefon, är det också den reservdelen som vi byter oftast. När vi byter ut skärmen byter vi ut hela framstycket, inklusive glas, touchpanel och bildskärm. Vi använder oss alltid av originaldelar när vi reparerar Samsung S20 Plus, för att säkerställa att reparationen är av högsta kvalitet. Efter reparationen gör vi ett grundligt funktionstest, för att säkerställa att allting fungerar som det ska. Vi har alltid ett års funktionsgaranti på alla Samsung-reparationer. Alltså är du alltid välkommen tillbaka till oss om något mot förmodan skulle strula med din telefon.

Snabb och pålitlig service

Det tar två-tre timmar att laga en Samsung-telefon, för att vi ska kunna göra reparationen ordentligt. Vill du ha mer information om reparationen, kolla med våra duktiga tekniker i din närmsta butik. Finns det ingen butik nära dig? I så fall kan du använda dig av vår tjänst telefonbrev, så kan du skicka telefonen till oss. När vi tagit emot telefonen så reparerar vi den inom sju arbetsdagar och skickar tillbaka den som ny!

Skydda din Samsung S20 Plus

Ifall du har haft sönder mobilen någon gång, så känner du igen den sura känslan att behöva åtgärda skadan eller köpa en ny mobil. Därför rekommenderar vi alltid att du skyddar din mobil så bra du kan för att undvika tråkiga extrakostnader. Köper du displayskydd och plånboksfodral hos PhoneIX så hjälper vi till att montera det. Du skyddar mobilen, du piffar upp dess stil, och du räddar semesterkassan från tråkiga förtidsuttag.