Visar alla 19 resultat

Att laga Samsung S20 FE på Phoneix

Vi på Phoneix har lång erfarenhet av att laga mobiltelefoner från olika modeller och märken. Vi lagar alla olika modeller av Samsung, från Samsung Tab S2 till de senaste smartphones och tablet modellerna. Vi använder alltid original-reservdelar till Samsung. Vi är säkra på att vi gör ett bra jobb och för att du ska känna dig trygg lämnar vi alltid ett års garanti på våra Samsungs reperationer. Du hittar våra butiker runtom i  Sverige, från Umeå i norr till Falkenberg i söder. Du är välkommen att besöka någon av våra tio butiker, eller skicka in din telefon/surfplatta till oss med posten. De flesta Samsung-reparationerna utförs på ungefär två timmar. Det går utmärkt att boka tid i någon av våra butiker för att undvika eventuell väntetid vid drop-in. Väljer du att skicka in enhet tar det ungefär sju arbetsdagar att få tillbaka den, lagad och så gott som ny.

Hur genomför ni reparationen på Samsung S20 FE?

Du som kund kan känna dig trygg med att vår personal ute i våra verkstäder kommer att ta väl hand om din Samsung enhet. Vår personal har lång erfarenhet och är utbildade för att laga din Samsung-enhet på bästa möjliga vis. Vi är noga med kvaliteten och använder oss därför inte av  tredjepartstillverkade reservdelar utan endast av originaldelar till Samsung. Vi vill erbjuda våra kunder endast det bästa och med trygga garantier.

Hur lång tid tar det att laga min Samsung S20 FE?

Självklart ser vi till att din reparation genomförs noggrant och så snabbt som möjligt. Eftersom det finns många faktorer som kan spela roll är det alltid bäst att maila eller ringa oss innan om du vill ha din telefon klar inom en viss tid. I de flesta fallen har vi alltid reservdelarna i lager och kommer att kunna laga din telefon inom ett par timmar. Om du skickar in din telefon med postombud har vi alltid reservdelarna i vårt centrallager och du kommer att få den lagad och tillbaka hemskickad inom 7 arbetsdagar.