Visar alla 19 resultat

Laga Samsung Galaxy S10e hos Phoneix

Har du en sprucken skärm på Samsung Galaxy S10e? Känner du att det börjar bli problem med batteri i Samsung S10e? Oavsett vad som strular för dig, så kan vi hjälpa dig med att laga din Samsung S10e i vår auktoriserade verkstad. På PhoneIX är vi utbildade i Samsung-reparationer, och vi använder alltid originaldelar direkt från Samsung, när vi reparerar din telefon. Vi fixar framför allt display och baksida på Samsung S10e, men vi byter även batteri, rengör din telefon och hjälper till med återställningar. Vi ger alltid 12 månaders garanti på våra Samsung-reparationer för att försäkra dig om att telefonen är i tillförlitliga händer. Du ska alltid känna dig säker ifall din Samsung-telefon skulle strula även efter reparationen.

Kompakt men högpresterande

Samsung S10e släpptes i mars 2019 som ett komplement till Samsung S10 och Samsung S10+. Den är tänkt som en mer kompakt version än sina syskon, där skärmen är lite mindre och prestandan är lite lägre. Exempelvis har den bara två bakkameror att jämföra med de tre bakkamerorna som finns på Samsung S10. Den är däremot lite billigare och håller fortfarande en hög prestanda med samma processor och i stort sett samma funktioner som Samsung S10. På grund av sin storlek har Samsung S10e lite lägre batterikapacitet än sina syskon, men då den är utformad för de som föredrar funktionalitet framför flashiness så är det sällan ett problem so märks.

Glöm inte att skydda din Samsung S10e!

Samsung Galaxy S10e är en praktisk och funktionellt stark telefon, och därför är det bra att komplettera den med bra skydd. För att förlänga dess liv, rekommenderar vi alltid våra displayskydd och plånboksväskor för Samsung Galaxy S10e. Vill du ha råd om hur du bäst tar hand om mobilen, eller behöver du laga din Samsung S10e? Har vi reservdelar i butiken, så tar det ungefär två timmar att laga din Samsung S10e. Hör av dig till oss, så planerar vi en tid och kostnad för att laga din Samsung. Finns inte PhoneIX där du bor? Använd gärna vår tjänst telefonbrev, då kan du skicka telefonen till oss, så lagar vi den inom 7 arbetsdagar!