Visar alla 19 resultat

Laga Samsung Galaxy S10 hos Phoneix

Har du en trasig Samsung S10 och är i behov av en Samsung-auktoriserad verkstad? I så fall har du kommit helt rätt. Om din Samsung S10 behöver byta batteri, har en trasig skärm eller om den bara beter sig allmänt konstigt, så finns våra utbildade tekniker där för dig om olyckan är framme. Tack vare vårt samarbete med Samsung använder vi alltid originaldelar, och till Samsung Galaxy S10 kan vi laga displayer snabbt då vi ofta har dem i lager.

Revolutionerande teknik i Samsung S10

Samsung Galaxy S10 släpptes i mars 2019, och kom med en ny distinkt design jämfört med Samsung S9, vars design inte hade ändrat sig så mycket från Samsung S8. Framkameran är en del av skärmen för att utnyttja ytan ännu bättre, fingertrycksavläsaren har flyttat till skärmen som via ultraljudsteknik känner igen ditt finger, och till skillnad från tidigare Samsung-modeller så kan Samsungs S10 ladda upp andra telefoner. Med andra ord var det en ny flaggskeppsmodell som Samsung släppte i början på förra året.

Skydda din mobil, rädda semesterkassan!

Med en ny flaggskeppsmodell, så kommer även nya risker. Samsung Galaxy S10 är en dyr och ömtålig telefon telefon, och därför är den ännu viktigare att ta hand om. För att förlänga dess liv, rekommenderar vi alltid våra displayskydd för Samsung Galaxy S10, som skyddar telefonen om du skulle tappa den på framsidan och är speciellt framtagna för att fungera med fingertrycksavläsaren. Om olyckan ändå skulle vara framme, så kan vi laga den i våra auktoriserade verkstäder. Har vi reservdelar i butiken, så tar det ungefär två timmar att laga din Samsung S10. Hör av dig till oss, så estimerar vi en tid och kostnad för din reparation. Finns det ingen reparatör i din stad? Använd gärna vår tjänst telefonbrev, då kan du skicka telefonen till oss, så lagar vi den inom sju arbetsdagar!