Visar alla 19 resultat

Laga din Samsung S10 Plus hos Phoneix

Displayen på en Samsung Galaxy S10 Plus  är den största och mest ömtåliga delen i hela telefonen. Om du har fått en spricka i glaset, eller om skärmen har börjat visa upp konstiga färger, rekommenderar vi att du byter hela skärmen. Detta är för att du skall slippa få in smuts, damm och fukt i telefonen, vilket kan skada den ytterligare. Speciellt insidan av Samsung S10 Plus är känslig, då moderkortet och batteriet sitter där. Om du har en drulleförsäkring, kolla med ditt försäkringsbolag, så behöver du bara stå för självrisken.

Vill du byta batteri på din Samsung Galaxy S10 Plus? Vi är Samsung-auktoriserade, vilket betyder att vi har särskild utbildning och särskilda verktyg för att laga Samsung-telefoner. Efter displaybyten, är batteribyten den vanligaste reparationen vi utgör. Känner du att batteriet börjar tappa i procent snabbare, speciellt i kyla? Då är det dags att byta batteri på din telefon. Alla Samsung-reparationer tar ungefär 2 timmar att genomföra, givet att vi har reservdelarna i lager.

Phoneix, din Samsung-auktoriserade verkstad

Då vi är en auktoriserad verkstad hos Samsung så kan vi även laga andra grejer på Samsung S10 Plus, så som kamera, baksida och laddport. Behöver du hjälp med mjukvaran eller att återställa telefonen, så är vi experter på det också. Vill du undvika att bli med trasig telefon, kan vi hjälpa till med att skydda din telefon. Displayskydd till Samsung S10 Plus kostar 299 kronor, och våra displayskydd är specialgjorda för att fungera med fingertrycksläsaren på skärmen – dessutom hjälper vi dig med att sätta på skyddet så att det sitter ordentligt och skyddar så bra som möjligt.

Besök oss eller skicka in din enhet!

Har vi ingen butik där du bor? Beställ reparation via vår tjänst reparationsbox, så lagar vi den på cirka sju arbetsdagar. Alla reparationer hos oss kommer med 12 månaders funktionsgaranti, för att du som konsument ska känna att din telefon är i säkra händer!