Visar alla 20 resultat

Laga Samsung Note 9 hos Phoneix

Är batteriet dåligt på din Samsung Note 9? Eller har du spräckt glaset på skärmen så att den inte fungerar längre? Vad du än behöver laga på din Samsung Note 9, så är du välkommen till Phoneix för att fixa dina problem. De flesta reparationerna gör vi inom ett par timmars tid, ifall vi har reservdelarna i butik redan. Vi är Samsung-auktoriserade, vilket betyder att våra duktiga tekniker är utbildade att laga alla Samsung-telefoner. Dessutom använder vi alltid originaldelar direkt från Samsung, och vi lämnar alltid ett års funktionsgaranti på våra Samsung-reparationer.

Vad kostar det att byta skärm på Samsung Note 9?

Den vanligaste skadan som uppstår på mobiler är att skärmen går sönder. Antingen spricker glaset, eller så slutar touchen eller bildskärmen att fungera som det ska. Att byta display på Samsung Note 9 kostar 3499 kronor, och då byter vi glasruta, touchpanel och OLED-skärmen samtidigt. Om det istället är ditt batteri som är trött, så kostar batteribyte på Samsung Note 9 799 kronor att utföra. Givetvis använder vi alltid reservdelar vid reparationer av Samsung Note 9.

Laga via drop-in eller skicka telefonen

Det finns två sätt att laga din Samsung Note 9 på. Vanligast är att komma i kontakt med någon av våra butiker, där vi oftast lagar via drop-in. Vissa delar kan behöva beställas i förväg, så hör av dig till butiken innan för att se att det finns i lager. Dessutom kan du skicka din telefon till oss för reparation i vår huvudverkstad. Då beställer du reparationen i menyn ovan och väljer alternativet ’Telefonbrev’. Vår eminenta kundservice kommer då att kontakta dig, och vägleda dig till hur du smidigast skickar telefonen till oss. Inom sju arbetsdagar lagar vi mobilen och skickar tillbaks den, i princip i nyskick. Snabbt och smidigt!