Visar alla 20 resultat

Visa meny & filter 📲

Laga Samsung Note 20 Ultra

Behöver du laga Samsung Note 20 Ultra? Då har du hittat helt rätt. Vi hjälper dig oavsett om du har råkat tappa din telefon i marken så att den går sönder eller om delarna i din telefon har slitits ut av sig själva. Ingen reparation är för liten eller för stor hos oss på Phoneix! När du lagar din Samsung-telefon hos oss på Phoneix har du dessutom 12 månader garanti. Du kan därför vara säker på att du får hjälp om något mot förmodan skulle krångla med din telefon efter lagningen. Tack vare att vi har Klarna som betalningsalternativ kan du även dela upp din betalning om så önskas.

Hur lång tid tar det att laga Samsung Note 20 Ultra?

Tiden för att laga Samsung Note 20 Ultra varierar beroende på vad du behöver få lagat. Om du behöver byta ut flera komponenter så kan det dra ut lite på tiden. Däremot tar inte lagningen mer än några få timmar i vanliga fall. Hur mycket våra reparatörer har att göra under dagen kan också påverka hur lång tid det tar innan du får tillbaka din telefon. För dig som väljer att besöka någon av våra butiker finns tidsbokning som ett alternativ. Då kan du själv boka vilken dag och tid som du vill få din telefon lagad. Du måste däremot inte boka någon tid för att få din telefon lagad i någon av våra butiker, det är bara att dyka upp.

Vad kostar det att laga Samsung Note 20 Ultra?

Priserna för att laga denna modell varierar beroende på vad du behöver få lagat. Våra lagningar på denna modell kostar allt från 199kr till 3999kr. Vi har sammanställt priserna för de vanligaste lagningarna på denna modell ovan. Om du behöver ett prisförslag för att byta ut någon annan reservdel kan du alltid höra av dig till vår kundtjänst. Du kan både ringa in till oss eller skicka iväg ett mejl. Här hittar du våra kontaktuppgifter samt ett formulär som du kan använda för att skicka in din fråga till oss.