Visar alla 17 resultat

Samsung Galaxy A71 Rengöring

199 kr

Samsung Galaxy A71 Byte av laddport

899 kr

Samsung Galaxy A71 Återställning

299 kr

Samsung Galaxy A71 Felsökning

399 kr

Samsung Galaxy A71 Byte av SIM-kortslucka

149 kr

Byte av Baksida – Samsung Galaxy A71

599 kr

Samsung Galaxy A71 Byte av Av/På-knapp

Samsung Galaxy A71 Byte av ljussensor

Samsung Galaxy A71 Byte av hörlursuttag

Samsung Galaxy A71 Byte av mikrofon

Samsung Galaxy A71 Byte av volymknappar

Samsung Galaxy A71 Byte av vibrator

Samsung Galaxy A71 Byte av samtalshögtalare

Samsung Galaxy A71 Byte av högtalare

Byte av Kameralins – Samsung Galaxy A71

599 kr

Samsung Galaxy A71 Byte av framkamera

799 kr

Samsung Galaxy A71 Byte av kamera

999 kr

Laga Samsung A71 på Phoneix

Har du spräckt bakglaset på din Samsung A71? Eller har touchen slutat fungera på telefonen? Hos Phoneix kan du laga din Samsung A71, oavsett om du har en trasig skärm eller om det är något program som strular. Vi lagar Samsung dagligen, och har nästan sju års erfarenhet från att laga telefoner. På Samsung-telefoner lagar vi allt från kameror till laddportar, vi är snabba och vi lämnar alltid ett års garanti. Sväng förbi någon av våra butiker, så kan någon av våra duktiga servicetekniker felsöka och åtgärda dina problem.

Samsung-auktoriserad verkstad hos Phoneix

Som en av få reparatörskedjor i Sverige så har vi fått äran att bli Samsung-auktoriserade. Det innebär att våra reparatörer har särskild utbildning, särskilda verktyg och att vi får originaldelar direkt från Samsung. Har du garanti kvar på din Samsung A71? I så fall kan vi göra en auktoriserad lagning på telefonen, där du behåller dina garantier. Ledtiden är några dagar, men du behåller ursprungsgarantierna på telefonen. Nöjer du dig med garantin hos Phoneix, så har du istället ett års funktionsgaranti på alla våra Samsung-reparationer. I så fall kan vi laga den direkt i butik, och du får tillbaka telefonen inom ett par timmar.

Laga i butik eller använd telefonbrev

Phoneix har idag tio butiker på tio orter, från Ullared i söder till Umeå i norr. De flesta lagar sina telefoner direkt i butik, och får tillbaka telefonen samma dag. Men ibland är det långt till en butik, och du är fast med en trasig telefon. Då kan du använda vår tjänst Telefonbrev. Du får ett rekommenderat brev att skicka iväg din telefon i, vi reparerar den sedan och skickar tillbaka till dig. Det är väldigt smidigt för dig som behöver ha din Samsung lagad snabbt men inte har nära till en fysisk butik. Kontakta oss, så levererar vi ett paket till dig!