Visar alla 19 resultat

Laga Samsung A50 hos Phoneix

Behöver du byta batteri på Samsung A50? Eller har touchen slutat fungera på telefonen? Vad som än strular kan vi laga din Samsung A50. På Phoneix fixar vi alla modeller från Samsung, oavsett om det är en Samsung S6 till Samsung J7. Tack vare att vi är Samsung-auktoriserade, så använder vi originaldelar direkt från Samsung. Dessutom har vi särskilda verktyg för Samsungreparationer, och vi har gått utbildningar för hur man lagar Samsung-telefoner.

Samsung A-serien är en av Samsungs mest populära serier. Samsung A är mer anpassad för dig som gillar funktionalitet, framför att ha en flashig telefon. Kameror och batteritid är inte lika bra som Samsung S, men de håller fortfarande en hög prestanda och till ett lägre pris. När vi byter skärm på Samsung Galaxy A50 byter vi glas, touchpanel och AMOLED-skärm på samma gång. Eftersom vi använder oss av originaldelar från Samsung, märker du knappt någon skillnad på telefonen efter reparationen. Dessutom lämnar vi 12 månaders garanti på alla Samsung-reparationer, ifall det skulle vara något som strular efter att vi har fixat den.

Snabbt, smidigt och bra pris!

Det tar ungefär tre timmar att laga en Samsung A50. Vill du byta baksida eller batteri går det oftast ännu snabbare. Har du problem att ladda telefonen på grund av glapp? Eller behöver du hjälp med mjukvaran eller att återställa din telefon? Kom förbi någon av våra butiker så felsöker våra utbildade tekniker mobilen och ger ett kostnadsförslag.

Laga i butik eller skicka din telefon till oss

Finns inte Phoneix i din stad? Då är du välkommen att använda vår tjänst Telefonbrev. Beställ den reparationen du behöver utföra i menyn här ovanför. Då skickar du telefonen till oss, vi lagar den inom ett par dagar, och skickar sedan tillbaka den till dig. Perfekt för dig som bor lite längre bort från någon av våra butiker!