Visar alla 19 resultat

Att laga Samsung Galaxy A41 på Phoneix

Vi på Phoneix har lång erfarenhet och brinner av att laga mobiltelefoner från olika modeller och märken. Vi lagar alla modeller av Samsung, från Samsung Tab S2 till de senaste smartphones och tablets modellerna. Som auktoriserad Samsung verkstad har vi alla specialverktyg som krävs för att kunna göra ett bra jobb. Vi använder alltid original reservdelar till Samsung. Vi är säkra på att vi gör ett bra jobb och därför lämnar vi alltid ett års garanti på våra Samsungs reperationer för att du ska känna dig trygg. Du hittar våra butiker runtom i  Sverige, från Umeå i norr till Falkenberg i söder.  Välja mellan att besöka en av våra tio servicebutiker eller skicka in din telefon/surfplatta till oss med posten. De flesta Samsung-reparationen utförs på ungefär två timmar. Det går utmärkt att boka tid när det passar dig för att undvika eventuell väntetid vid drop-in. Väljer du att skicka in din telefon till oss, tar det ungefär sju arbetsdagar att få tillbaka den, lagad och så gott som ny.

Hur genomför ni min reparationen på Samsung Galaxy A41?

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg hos oss och vi lovar att vår personal ute i serviceverkstäderna gör sitt bästa och tar väl hand om Din Samsung enhet. Vår personal har lång erfarenhet och är utbildade för att laga din Samsung på bästa möjliga vis. Genom ett noggrant samarbete med Samsung är vi idag en auktoriserad partner som endast jobbar med originaldelar. Vi tummar inte på kvaliteten och använder därför inte oss av tredjepartstillverkade reservdelar utan endast av originaldelar. Vi vill erbjuda våra kunder det bästa med trygga garantier.

Kan ni Laga Samsung Galaxy A41 på samma dag?

Självklart ser vi till att din reparation genomförs noggrant och så snabbt som möjligt.  Det finns många olika faktorer som kan spela roll i  hur lång tid det tar. Det är alltid bäst att maila eller ringa oss innan om du vill ha din telefon klar inom en viss tid. I de flesta fallen har vi alltid reservdelarna i lager och kommer att kunna laga din telefon inom ett par timmar. Om du skickar in din telefon med postombud har vi alltid reservdelarna i vårt centrallager och du kommer att få den lagad och fixad tillbaka till dig inom 7 arbetsdagar