Visar alla 19 resultat

Att laga Samsung Galaxy A30s på Phoneix

Vi på Phoneix har lång erfarenhet av mobiltelefoner och att laga Samsung Galaxy A30s är inget problem för oss. Vi lagar alla modeller av Samsung, från Samsung Tab S2 till senaste modellerna av smartphones och tabletts. Som Samsung-auktoriserad verkstad, har vi alla specialverktyg som krävs för att kunna göra ett bra jobb. Vi använder alltid reservdelar av originalkvalitet. Vi är säkra på att vi gör ett bra jobb, därför lämnar vi ett års garanti på alla reparationer så du kan känna dig trygg.

Du hittar våra butiker runtom i  Sverige, från Umeå i norr till Falkenberg i söder. Du är välkommen att besöka en av våra tio butiker, eller så kan du skicka in din telefon till oss med posten. De flesta Samsung-reparationen utförs på ungefär två timmar. Det går utmärkt att boka tid när det passar dig för att undvika eventuell väntetid vid drop-in. Väljer du att skicka in telefonen tar det ungefär sju arbetsdagar att få tillbaka telefonen, lagad och så gott som ny.

Batteribyte på Samsung Galaxy A30s

Känns det som att telefonen laddar ur alldeles för fort? Laddar den ur extra fort om det är kallt ute? Stänger din telefon av sig oväntat ibland eller startar om flera gånger om dagen? Om svaret är ja på någon av frågorna är det dags att byta batteri på din Samsung A30s. Våra kunniga reparatörer sätter i ett nytt batteri på endast tre timmar. Vi hjälper dig enkelt att byta ditt batteri till ett nytt likadant batteri som satt i telefonen när du köpte den. Visar det sig att dina laddningsproblem istället härstammar från en defekt laddport, byter vi ut den istället. Efter reparationen behöver du inte oroa dig för att telefonen stänger av sig när du ringer viktiga samtal igen.