Laga MacBook Air (6)

Laga MacBook Pro (6)

Laga din MacBook hos PHONEIX!

Behöver du laga en trasig MacBook? Har skärmen gått sönder, är datorn allt svårare att använda eller håller batteriet dåligt? Då kan vi hjälpa dig här på Phoneix! Vi har lång erfarenhet av att laga allt från telefoner och surfplattor till datorer och elsparkcyklar. Vår vision är att underlätta det mobila livet för våra kunder. De senaste tio åren har vi hjälpt mer än 300.000 nöjda kunder med deras teknik. Behöver du hjälp att reparera din MacBook, finns vi där för dig.

Byta batteri på MacBook

Det absolut vanligaste problemet med teknik i allmänhet och MacBook i synnerhet är ett dåligt batteri. Trots att batterier i MacBook blir bättre och bättre, så blir även datorerna bättre. MacBook kräver mer energi och underhåll, och blir dessutom mer besvärliga att byta batteriet på. Då prestandan är hög även hos äldre MacBook, är det mer värt att byta batteri än att köpa en ny dator i många fall. Ett batteribyte kan vara uppemot 90% billigare än att köpa en helt ny MacBook. Vi har ofta batterier i lager, och lagar de flesta MacBook-datorerna inom 24 timmar.

Laga i butik eller skicka till vårt servicecenter

Vi kan laga din MacBook i de flesta av våra butiker. Ibland behöver vi beställa reservdelar, kontakta din närmaste butik för att få reda på leveranstid. Bor du långt ifrån våra butiker? Då kan du skicka din MacBook via vårt Telefonbrev. Välj vilken reparation du vill genomföra och  godkänn ordern, så levererar vi ut ett telefonbrev till dig som du kan skicka din MacBook med!