Visar alla 19 resultat

Laga iPhone XS Max hos Phoneix

Har du en trasig iPhone XS Max? Har du repor och sprickor i displayen eller fungerar inte touchen som den ska? Då hjälper vi dig att laga iPhone XS Max. Vi kan även hjälpa dig att byta baksidan, bakkameran, framkameran, laddporten och mycket mer. Lägg en beställning på alla de reparationer du behöver få genomförda så lagar vi allt samtidigt. När din telefon är färdiglagad skickar vi tillbaka den till dig via ditt närmaste postombud. Det har aldrig tidigare varit så enkelt att få sin telefon eller surfplatta lagad! Vet du inte vad felet är på din iPhone XS Max? Inga problem, lägg en beställning på en felsökning så hjälper vi dig att ta reda på det. När vi har undersökt telefonen grundligt hör vi av oss till dig med information om din telefon samt ett kostnadsförslag.

Få din telefon lagad i våra butiker

Om du föredrar att få din telefon lagad i en fysisk butik så är du alltid varmt välkommen till någon av våra butiker. Där kan du få personlig service av någon av våra kunniga reparatörer. Du behöver inte boka någon tid för att få din iPhone XS Max lagad i butik, det är bara att dyka upp. Om du däremot redan vet när och var du vill få din telefon lagad så kan du boka en tid via vårt tidsbokningssystem. Då ser våra reparatörer till att din telefon blir lagad under din valda dag.

Laga iPhone XS Max själv

Föredrar du att laga din iPhone på egen hand? Då hittar du alla våra iPhone XS Max reservdelar här. Hos oss kan du köpa en ny iPhone XS Max skärm, ett nytt batteri, nya kameror och mycket mer. Om du inte vill plocka ihop delarna och verktygen som behövs på egen hand så kan du även köpa ett iPhone XS Max skärmkit eller iPhone XS Max batterikit. Då kan du vara säker på att du får hem alla reservdelar, verktyg och packningar som du behöver för en lyckad reparation.