Visar alla 19 resultat

Laga iPhone XR hos Phoneix

Har du en sprucken iPhone XR skärm? Har displayen fått irriterande repor? Eller behöver du ett batteribyte på iPhone XR? Oavsett vilken typ av reparation du är ute efter så hjälper vi dig laga iPhone XR! Inget problem är för litet eller för stort. Vi testar våra reservdelar dagligen i våra butiker när vi lagar telefoner och surfplattor. Därmed kan du vara säker på att vi använder komponenter av hög kvalitet när vi lagar din telefon. Vet du inte vad som är fel på din iPhone XR? Lämna in den för felsökning hos oss så hjälper vi dig att ta reda på det.

Skicka in telefonen via telefonbrev

När du lägger en beställning på valfri lagning på vår hemsida så skickar vi ut en låda till dig. Lådan innehåller en returfraktsedel som du kan använda när du skickar in din iPhone XR till oss. Du behöver alltså inte stå för fraktkostnaden själv. När vi har tagit emot din telefon reparerar vi den. Din färdiglagade telefon skickas sedan tillbaka till dig via ditt närmaste postombud. Enklare än så blir det inte! Du kan läsa mer om hur våra telefonbrev går till här. Passa även på att köpa med ett iPhone XR displayskydd när du lägger din beställning. Då monterar vi fast displayskyddet på din skärm utan extra kostnad.

Laga iPhone XR i butik

Om du föredrar en mer personlig service så är du alltid varmt välkommen till våra butiker. Där kan du lämna in din telefon för lagning på plats. Du behöver inte boka någon tid för att få din iPhone XR lagad i butik, det är bara att dyka upp. Om du däremot redan vet vilken dag och tid du vill få din telefon lagad så kan du boka en tid via vårt tidsbokningssystem. Då garanterar vi att din telefon blir färdiglagad samma dag som du har bokat. Välkommen!