Express eller Telefonbrev

Så här enkelt är det.

Här kan du se pris för alla reparationer, det är samma pris både i butik och via Telefonbrev - Välj vad som passar dig bäst!
877015-128

1. Se pris på din reparation här - Vi har fasta priser, tryggt & säkert!

Snabb leverans

2. Besök din närmsta butik och få den reparerad snabbt & smidigt!

877015-128

1. Välj reparation direkt i vår webshop

Snabb leverans

2. Skicka in den skadade enheten till oss

Kundtjänst

3. En av våra kunniga tekniker lagar den

Snabb leverans

4. Vi skickar den åter till dig, så gott som ny, inom 72h!

Laga iPhone X

499.00 kr4,499.00 kr

Miniatyr Reparation Kvalitet PrisBeskrivning
Laga iPhone X - skarmbyte - originalkvalitet SkärmbyteOriginalkvalitet 4,499.00 kr

Har du sprickor i glaset, touch som fungerar dåligt eller en skärm som visar konstiga färger eller är helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touchpanel, glas och LCD. Original-kvalité betyder att skärmen har samma glas, touchpanel och LCD som originalskärmen. Våra är dessutom nya och inte producerade utav begagnade delar så som många av så kallade ”original”-skärmarna är.

spinner
Laga iPhone X - batteribyte - originalkvalitet BatteribyteOriginalkvalitet 1,499.00 kr

Du behöver byta batteri om: Batteritiden är kort, telefonen stänger av sig oväntat, telefonen tål kyla dåligt eller telefonen startar om sig ofta. Vi byter ut ditt batteri mot ett nytt.

spinner
Laga iPhone X - laddport - originalkvalitet LaddportOriginalkvalitet 1,499.00 kr

Glapp när du ska ladda din iPhone eller tar den inte emot laddning? Då byter vi ut ditt ladduttag/lightning-port. Laddporten blir ofta utsliten och detta är en vanlig reparation.

spinner
Laga iPhone X - hogtalare - originalkvalitet HögtalareOriginalkvalitet 999.00 kr

Om du inte kan spela musik eller tala i högtalartelefon så behöver du byta ut högtalaren på din iPhone x.

spinner
Laga iPhone X - samtalshogtalare - originalkvalitet SamtalshögtalareOriginalkvalitet 1,499.00 kr

Låter det lågt eller brusar när du pratar i telefon? Vi byter ut högtalaren under glaset som används under samtal så du får högt och klart ljud igen.

spinner
Laga iPhone X - mikrofon - originalkvalitet MikrofonOriginalkvalitet 1,499.00 kr

Har den du ringer till svårt att höra vad du säger eller om du måste prata i högtalarläge så behöver du reparera din mikrofon.

spinner
Laga iPhone X - kamera - originalkvalitet KameraOriginalkvalitet 1,999.00 kr

Fungerar inte din kamera (bak) som den ska? Om kameran tar suddiga bilder eller inte startar alls så kan vi laga kameran på din iPhone 8 Plus.

spinner
Laga iPhone X - baksida - originalkvalitet BaksidaOriginalkvalitet 4,499.00 kr

Har du krossat glaset på baksidan av din iPhone X? Vi byter ut glaset inkl. ramen runt telefonen för att säkerställa optimal passform och förhindra oönskat läckage av dam och fukt.

spinner
Laga iPhone X - aterstallning - originalkvalitet ÅterställningOriginalkvalitet 499.00 kr

Vi återställer din iPhone och uppdaterar den. Det kan vara att rekommendera när telefonen är långsam, beter sig konstigt eller har fått fel inställningar.

spinner

Behöver du laga din iPhone X? Vi hjälper dig! Vi kan laga de flesta fel på iPhone X och har utrustningen som krävs för att göra det bästa möjliga jobbet. Vi kalibrerar alla sensorer så att du har full funktionalitet, även efter displaybyte eller någon annan reparation.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Taggar: ,
Beskrivning

Du som kund väljer själv om du vill komma in till någon av våra butiker eller skicka in din telefon med posten när du skall laga Iphone X. Klicka vilken reparation du vill genomföra och fortsätt till kassan. Vi kommer att återkoppla till dig med tydliga instruktioner om hur du skall lämna in din Iphone X.

Om du inte kan svara på textmeddelanden eller läsa dina e-postmeddelanden på grund av en skadad skärm är det dags att ta in din iPhone X för reparation. Vårt team av kunniga tekniker är utbildade för att lösa alla problem du har med din enhet. De vanligaste reparationerna vi ser är glas / LCD-ersättning, batteribyte, reparation av laddningsportar och diagnostik för vattenskador. Vi anser dessa vara våra specialiteter, men vi hjälper dig gärna att diagnostisera och åtgärda andra eventuella problem. Sedan PhoneIX grundades 2013 har vi genomfört över 250.000 lyckade reparationer och har nöjda kunder över hela Sverige. Vi försöker att laga Iphone X på kortast möjligast tid. Men vad som är viktigast för oss är kvaliteten i reparationerna och servicen till våra kunder.

Mer information
Vikt 1500 g
Märke

Apple

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Laga iPhone X”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Frakt & Leverans

Snabba & säkra leveranser

På ordrar inkomna innan 14:00 skickar vi varorna samma dag. Så oftast har du leverans inom 1-3 dagar.

Vi jobbar med både Postnord och DHL beroende på vad som är det bästa alternativet till din adress och för att säkra upp din leverans om någon skulle ha förseningar eller driftstörningar.

  • Brev / Varubrev
    Används för beställningar med mindre vikt, volym och värde som levereras direkt i din brevlåda. Är försändelsen för stor för din brevlåda kommer du få en SMS-avisering när du kan hämta ut leveransen på närmsta postombud, normalt en arbetsdag efter leveransförsök.Om du inte angett SMS-nummer kommer en brevavisering skickas ut vilket medför en extra dags leverans. Maxmått för brev är ca 40x30x20 cm och maxvikt är 2 kg.
  • Leverans till ombud
    Leverans sker till närmsta postombud. PostNord kommer att skicka en SMS-avi när försändelsen har kommit fram. För att lösa ut försändelsen behövs SMS-avi eller sista fyra siffrorna i kollinumret och giltig legitimation. Försändelsen ligger kvar hos postombudet i 14 dagar efter ankomstdatumet. Bud visar bådas legitimation.