Visar alla 18 resultat

Laga iPhone SE hos Phoneix

Välkommen in till någon av våra butiker för att laga iPhone SE. Om du inte har möjlighet att ta dig in till någon av våra butiker kan du alltid använda vår populära tjänst – reparationsboxen. Du skickar enkelt in din telefon med posten och vi ser till att ta väl hand om din iPhone SE.

Vi på Phoneix vill vara din mobilreparatör i Sverige. Det ska inte spela någon roll var du bor. Vi är flexibla och ser till att du får din mobiltelefon eller surfplatta komplett reparerad. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss ifall du har några frågor, [email protected]

När du ska laga iPhone SE via oss på Phoneix väljer du själv vilken reparation du vill få genomförd. Ett skärmbyten och batteribyten är de vanligaste reparationerna vi får in. Men självklart hjälper vi även dig att fixa din skadade laddport eller byter ut någon av dina kameror. Dagens telefoner från Apple har även fått en betydligt finare och känsligare baksida. Detta har gjort att vi nu även erbjuder våra kunder reparationer på baksidan som är en viktig del av hela telefonen.