Express eller Telefonbrev

Så här enkelt är det.

Här kan du se pris för alla reparationer, det är samma pris både i butik och via Telefonbrev - Välj vad som passar dig bäst!
877015-128

1. Se pris på din reparation här - Vi har fasta priser, tryggt & säkert!

Snabb leverans

2. Besök din närmsta butik och få den reparerad snabbt & smidigt!

877015-128

1. Välj reparation direkt i vår webshop

Snabb leverans

2. Skicka in den skadade enheten till oss

Kundtjänst

3. En av våra kunniga tekniker lagar den

Snabb leverans

4. Vi skickar den åter till dig, så gott som ny, inom 72h!

Laga iPhone SE

399.00 kr1,499.00 kr

Miniatyr Reparation Kvalitet PrisBeskrivning
Laga iPhone SE - skarmbyte - ersattning SkärmbyteErsättning 699.00 kr

Har du sprickor i glaset, touch som fungerar dåligt eller en skärm som visar konstiga färger eller är helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touchpanel, glas och LCD. Ersättningsvarianten består av delar från tredje-part.

spinner
Laga iPhone SE - batteribyte - originalkvalitet BatteribyteOriginalkvalitet 399.00 kr

Du behöver byta batteri om: Batteritiden är kort, telefonen stänger av sig oväntat, telefonen tål kyla dåligt eller telefonen startar om sig ofta. Vi byter ut ditt batteri mot ett nytt.

spinner
Laga iPhone SE - laddport - originalkvalitet LaddportOriginalkvalitet 599.00 kr

Glapp när du ska ladda din iPhone eller tar den inte emot laddning? Då byter vi ut ditt ladduttag/lightning-port. Laddporten blir ofta utsliten och detta är en vanlig reparation.

spinner
Laga iPhone SE - hogtalare - originalkvalitet HögtalareOriginalkvalitet 499.00 kr

Om du inte kan spela musik eller tala i högtalartelefon så behöver du byta ut högtalaren på din iPhone SE.

spinner
Laga iPhone SE - samtalshogtalare - originalkvalitet SamtalshögtalareOriginalkvalitet 499.00 kr

Låter det lågt eller brusar när du pratar i telefon? Vi byter ut högtalaren under glaset som används under samtal så du får högt och klart ljud igen.

spinner
Laga iPhone SE - mikrofon - originalkvalitet MikrofonOriginalkvalitet 499.00 kr

Har den du ringer till svårt att höra vad du säger eller om du måste prata i högtalarläge så behöver du reparera din mikrofon.

spinner
Laga iPhone SE - kamera - originalkvalitet KameraOriginalkvalitet 699.00 kr

Fungerar inte din kamera (bak) som den ska? Om kameran tar suddiga bilder eller inte startar alls så kan vi laga kameran på din iPhone 6S.

spinner
Laga iPhone SE - famkamera-selfie - originalkvalitet Famkamera (selfie)Originalkvalitet 699.00 kr

Tar din kamera suddiga bilder eller inte fungerar alls? Vi byter ut den mot en ny som tar skarpa bilder. Framkameran sitter bredvid högtalaren under glaset och används främst vid ”selfies”.

spinner
Laga iPhone SE - horlursuttag - originalkvalitet HörlursuttagOriginalkvalitet 499.00 kr

Glapp i hörlursuttaget? Eller kan du inte använda headset i din iPhone SE? Vi byter ut ditt gamla hörlursuttag.

spinner
Laga iPhone SE - hemknapp - originalkvalitet HemknappOriginalkvalitet 499.00 kr

OBS! Denna reparation återställer inte Touch-ID utan återställer enbart knappens ”tryck-funktion”.

spinner
Laga iPhone SE - wifi-antenn - originalkvalitet Wifi-AntennOriginalkvalitet 699.00 kr

Har du dålig mottagning på wifi? Oftast räcker det att byta ut din wifi-antenn för att få bra mottagning och snabbare wifi på iPhone 6S.

spinner
Laga iPhone SE - volymknappar - originalkvalitet VolymknapparOriginalkvalitet 699.00 kr

Kan du inte höja/sänka volymen eller stänga av/på ljudet? Vi byter ut trycksensorn på sidan av din iPhone SE som kontrollerar volymknapparna.

spinner
Laga iPhone SE - ljussensor - originalkvalitet LjussensorOriginalkvalitet 699.00 kr

Släcks inte skärmen när du pratar i telefon (märks ofta genom att du trycker på knappar av misstag) eller om bakgrundsbelysningen på din iPhone inte ändrar sig beroende på ljuset så behöver du reparera proximitysensorn.

spinner
Laga iPhone SE - baksida - originalkvalitet BaksidaOriginalkvalitet 1,499.00 kr

Om du har en repig, böjd eller bucklig baksida rekommenderar vi att byta den. Vi byter ut din baksida till en motsvarande i nyskick för optimal passform och funktionalitet.

spinner
Laga iPhone SE - av-pa-knapp - originalkvalitet Av/På-knappOriginalkvalitet 699.00 kr

Vi byter ut knappen på sidan av din iPhone SE som du använder för att starta, stänga av och låsa/låsa upp din iPhone med.

spinner
Laga iPhone SE - aterstallning - originalkvalitet ÅterställningOriginalkvalitet 499.00 kr

Vi återställer din iPhone 6S och uppdaterar den. Det kan vara att rekommendera när telefonen är långsam, beter sig konstigt eller har fått fel inställningar.

spinner

Laga Iphone SE.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:
Beskrivning

Välkommen in till någon av våra butiker för att laga Iphone SE. Om du inte har möjlighet att ta dig in till någon av våra butiker kan du alltid använda vår populära tjänst – Telefonbrev. Du skickar enkelt in din telefon med posten och vi ser till att ta väl hand om din Iphone SE. Enklaste sättet att laga Iphone SE, genom telefonbrev, är att göra din beställning här på hemsidan och sedan kommer en av våra tekniker att ringa upp dig.

Vi på PhoneIX vill vara din mobilreparatör i Sverige. Det skall inte spela någon roll var du bor. Vi är flexibla och ser till att du får din mobiltelefon eller surfplatta komplett reparerad. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss ifall du har några frågor, info@phoneix.se.

När du skall laga Iphone SE via oss på PhoneIX väljer du själv vilken reparation du vill genomföra. Ett skärmbyte eller batteribyte är de vanligaste reparationerna vi får in. Men självklart hjälper vi även dig att fixa din skadade laddport eller byter ut någon av dina kameror. Dagens telefoner från Apple har även fått en betydligt finare och känsligare baksida. Detta har gjort att vi nu även erbjuder våra kunder reparationer på baksidan som är en viktig del av hela telefonen.

Mer information
Vikt 1500 g
Märke

Apple

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Laga iPhone SE”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Frakt & Leverans

Snabba & säkra leveranser

På ordrar inkomna innan 14:00 skickar vi varorna samma dag. Så oftast har du leverans inom 1-3 dagar.

Vi jobbar med både Postnord och DHL beroende på vad som är det bästa alternativet till din adress och för att säkra upp din leverans om någon skulle ha förseningar eller driftstörningar.

  • Brev / Varubrev
    Används för beställningar med mindre vikt, volym och värde som levereras direkt i din brevlåda. Är försändelsen för stor för din brevlåda kommer du få en SMS-avisering när du kan hämta ut leveransen på närmsta postombud, normalt en arbetsdag efter leveransförsök.Om du inte angett SMS-nummer kommer en brevavisering skickas ut vilket medför en extra dags leverans. Maxmått för brev är ca 40x30x20 cm och maxvikt är 2 kg.
  • Leverans till ombud
    Leverans sker till närmsta postombud. PostNord kommer att skicka en SMS-avi när försändelsen har kommit fram. För att lösa ut försändelsen behövs SMS-avi eller sista fyra siffrorna i kollinumret och giltig legitimation. Försändelsen ligger kvar hos postombudet i 14 dagar efter ankomstdatumet. Bud visar bådas legitimation.