Visar alla 4 resultat

Laga iPhone SE 2022 hos Phoneix

Har glaset spruckit sÄ att du behöver byta skÀrm och laga din iPhone SE 2022? Eller har din iPhone SE 2022 slutat ladda eller har du problem med kameran pÄ telefonen? Goda nyheter, dÄ har du hamnat hos en av Sveriges frÀmsta experter nÀr det kommer till iPhone-reparationer. Vi lagar det mesta med de bÀsta reservdelarna du kan hitta till iPhone SE 2022, och du kan kÀnna dig trygg att vÄra experter kan lösa dina problem nÀr du behöver det som mest. VÄra tekniker Àr utbildade och har gedigen erfarenhet inom iPhone-lagningar. Behöver du dÀrmed snabb hjÀlp eller en akut reparation, kontakta nÄgon av vÄra butiker. VÄra utbildade tekniker kommer felsöka den och ge en prisoffert.

Kraften frÄn iPhone 13, formen som en iPhone 8

Ser du ingen skillnad pÄ den nya iPhone SE 2022 och iPhone 8? Var inte orolig, telefonerna blandas lÀtt ihop vid en första anblick. Faktum Àr att formen och utseendet Àr densamma, och mÄnga reservdelar Àr interkompatibla mellan iPhone 8, iPhone SE 2020 och iPhone SE 2022. Den frÀmsta skillnaden Àr att iPhone SE 2022 kommer med ett uppgraderat batteri och ett starkare chipset. Fördelen med liknande design Àr att reservdelarna Àr ordentligt testade och garanterar en hög kvalitet.

Skydda telefonen – skydda plĂ„nboken

SÄ fort nya modeller lanseras, Àr det mest förekommande problemet att det inte finns skydd till den Àn. Detta medför dÀrmed en större risk för dyra reparationskostnader, eller i vÀrsta fall att en ny telefon mÄste inhandlas. DÄ iPhone SE 2022 har samma storlek som iPhone 8, erbjuder vi redan kompatibla skydd till den. Vi rekommenderar ocksÄ att du skyddar din iPhone SE 2022 med ett displayskydd och ett skal eller fodral för baksidan. Köper du skydd hos oss, hjÀlper vi gÀrna till med att montera det sÄ att det ser snyggt och frÀscht ut pÄ telefonen.