Visar 1–20 av 21 resultat

Visa meny & filter 📲

Laga iPhone SE 2020 hos Phoneix

Behöver du byta skärm på och laga din iPhone SE 2020? Eller har du laddningsproblem som kräver underhåll av laddport och batteri? I så fall har du kommit helt rätt, vi är experter på iPhone-reparationer. Ända sedan vi grundades 2013 har våra skickliga reparatörer genomfört över 200.000 lyckade reparationer på iPhone–telefoner. Våra tekniker är utbildade inom iPhones och vi jobbar endast med reservdelar av högsta kvalitet. När du har problem med din mobil rekommenderar vi ett besök till någon av våra butiker. Våra utbildade tekniker kommer felsöka den och ge en prisoffert.

En iPhone 11 i iPhone 8-kläder?

Apple annonserade i april 2020 att de kommer återlansera ett av kundernas favoritkoncept, iPhone SE. Apple släppte år 2016 en iPhone 5s med samma interna infrastruktur som iPhone 6s, som namngavs just iPhone SE. Modellen var lite billigare, lite mindre, men hade fortfarande en hög prestanda, precis som iPhone 6s. Nu testar Apple samma sak igen, där mycket av prestandan från iPhone 11 känns igen. Telefonen har däremot formen av en iPhone 8. Skärmen är därför lite mindre till storleken, hemknappen är tillbaka och telefonen har ett mer överkomligt pris.

Skydda telefonen – innan olyckan sker

När en ny modell släpps, är ett av de vanligaste problemen att det inte har hunnit tillverkas skydd till den än. Vi väljer därför ofta att inte skydda våra telefoner. Detta medför en större risk för dyra reparationskostnader, eller i värsta fall att en ny lur måste inhandlas. Då iPhone SE 2020 har samma storlek som iPhone 8, finns det redan skydd tillgängliga för den. Vi rekommenderar att du skyddar din iPhone SE med ett displayskydd och ett skal eller fodral för baksidan. Köper du skydd hos oss, hjälper vi gärna till med att montera det så att det ser snyggt och fräsch ut på telefonen.