Visar 1–20 av 21 resultat

Laga iPhone 8 hos Phoneix

Har du en trasig iPhone 8? Behöver du byta ut din iPhone 8 skärm? Eller behöver du ett iPhone 8 batteribyte? Oavsett vad problemet med din iPhone 8 är så hjälper vi på Phoneix dig. Inget problem är för stort eller för litet. Vi tror på att ta hand om våra telefoner och surfplattor och på så sätt förlänga livslängden på dem. För att hjälpa så många som möjligt med detta så erbjuder vi våra kunder två alternativ för att laga sin telefon eller surfplatta hos oss. Du kan antingen välja att laga iPhone 8 i butik eller att lägga en beställning på valfri lagning på vår hemsida.

Vi har flera butiker runtom i Sverige. Genom att besöka någon av dem kan du få personlig service och lämna in din iPhone 8 för lagning på plats. Du behöver inte boka någon tid för att få din iPhone 8 lagad i butik. Om du däremot vill att din telefon blir lagad under en specifik dag och tid så kan du göra en bokning här. Då ser våra reparatörer till att din telefon blir lagad under din valda dag.

Reparationsbox

Om du inte bor i närheten av någon av våra butiker så kan du skicka in din telefon eller surfplatta till oss via en reparationsbox. Detta gör du genom att lägga en beställning på lagningen du vill få genomförd på vår hemsida. När vi har tagit emot din order skickar vi ut en låda till dig. Lådan innehåller instruktioner om hur du skickar in din enhet, emballage och en returfraktsedel. Alltså behöver du inte själv betala för några fraktkostnader. När du har packat ner din telefon i lådan skickar du den till oss via ett postombud. Vi lagar telefonen när vi har tagit emot den. Sedan skickar vi tillbaka den till dig via ditt närmaste postombud. Det har aldrig tidigare varit så enkelt att få sin telefon eller surfplatta lagad!