Visar alla 20 resultat

Laga iPhone 8 Plus hos Phoneix

Vi vill hjälpa så många som möjligt att få sina telefoner och surfplattor reparerade, oavsett var de befinner sig. Därför har vi skapat lösningar så att även du som inte bor i närheten av någon av våra butiker ska ha möjlighet att laga iPhone 8 Plus hos oss.

Här hittar du en lista över alla våra butiker runtom i Sverige. I våra butiker kan du få personlig service och lämna in din enhet för lagning på plats. Du behöver inte boka någon tid för att laga din telefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Det är bara att dyka upp. Om du däremot vill säkerställa att din telefon blir lagad under en specifik dag och tid så kan du boka en tid för lagningen här. Då ser våra reparatörer till att reservdelarna som behövs till lagningen finns på plats inför din ankomst. Då kan de hjälpa dig att laga iPhone 8 Plus direkt när du dyker upp.

För dig som inte bor i närheten av någon av våra butiker har vi en annan lösning, nämligen våra så kallade telefonbrev. För att få hem ett telefonbrev lägger du en beställning på valfri lagning på vår hemsida. När vi har tagit emot din order skickar vi ut en låda till dig. Lådan innehåller instruktioner om hur du skickar in din telefon till oss samt en returfraktsedel. Du behöver alltså inte stå för några fraktkostnader på egen hand. Sedan följer du instruktionerna om hur du ska packa ner din telefon innan du skickar in den till genom att lämna in den till ditt närmaste postombud. När vi tar emot telefonen lagar vi den och skickar sedan tillbaka den till dig via ditt valda postombud. Det har aldrig tidigare varit så enkelt att få sin telefon lagad!