Express eller Telefonbrev

Så här enkelt är det.

Här kan du se pris för alla reparationer, det är samma pris både i butik och via Telefonbrev - Välj vad som passar dig bäst!
877015-128

1. Se pris på din reparation här - Vi har fasta priser, tryggt & säkert!

Snabb leverans

2. Besök din närmsta butik och få den reparerad snabbt & smidigt!

877015-128

1. Välj reparation direkt i vår webshop

Snabb leverans

2. Skicka in den skadade enheten till oss

Kundtjänst

3. En av våra kunniga tekniker lagar den

Snabb leverans

4. Vi skickar den åter till dig, så gott som ny, inom 72h!

Laga iPhone 8 Plus

499.00 kr3,499.00 kr

Miniatyr Reparation Kvalitet PrisBeskrivning
Laga iPhone 8 Plus - skarmbyte - ersattning SkärmbyteErsättning 1,999.00 kr

Har du sprickor i glaset, touch som fungerar dåligt eller en skärm som visar konstiga färger eller är helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touchpanel, glas och LCD. Ersättningsvarianten består av delar från tredje-part.

spinner
Laga iPhone 8 Plus - skarmbyte - originalkvalitet SkärmbyteOriginalkvalitet 3,499.00 kr

Har du sprickor i glaset, touch som fungerar dåligt eller en skärm som visar konstiga färger eller är helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touchpanel, glas och LCD. Original-kvalité betyder att skärmen har samma glas, touchpanel och LCD som originalskärmen. Våra är dessutom nya och inte producerade utav begagnade delar så som många av så kallade ”original”-skärmarna är.

spinner
Laga iPhone 8 Plus - batteribyte - originalkvalitet BatteribyteOriginalkvalitet 999.00 kr

Du behöver byta batteri om: Batteritiden är kort, telefonen stänger av sig oväntat, telefonen tål kyla dåligt eller telefonen startar om sig ofta. Vi byter ut ditt batteri mot ett nytt.

spinner
Laga iPhone 8 Plus - laddport - originalkvalitet LaddportOriginalkvalitet 999.00 kr

Glapp när du ska ladda din iPhone eller tar den inte emot laddning? Då byter vi ut ditt ladduttag/lightning-port. Laddporten blir ofta utsliten och detta är en vanlig reparation.

spinner
Laga iPhone 8 Plus - hogtalare - originalkvalitet HögtalareOriginalkvalitet 799.00 kr

Om du inte kan spela musik eller tala i högtalartelefon så behöver du byta ut högtalaren på din iPhone 8 Plus.

spinner
Laga iPhone 8 Plus - samtalshogtalare - originalkvalitet SamtalshögtalareOriginalkvalitet 799.00 kr

Låter det lågt eller brusar när du pratar i telefon? Vi byter ut högtalaren under glaset som används under samtal så du får högt och klart ljud igen.

spinner
Laga iPhone 8 Plus - mikrofon - originalkvalitet MikrofonOriginalkvalitet 999.00 kr

Har den du ringer till svårt att höra vad du säger eller om du måste prata i högtalarläge så behöver du reparera din mikrofon.

spinner
Laga iPhone 8 Plus - kamera - originalkvalitet KameraOriginalkvalitet 1,399.00 kr

Fungerar inte din kamera (bak) som den ska? Om kameran tar suddiga bilder eller inte startar alls så kan vi laga kameran på din iPhone 8 Plus.

spinner
Laga iPhone 8 Plus - famkamera-selfie - originalkvalitet Famkamera (selfie)Originalkvalitet 1,299.00 kr

Tar din kamera suddiga bilder eller inte fungerar alls? Vi byter ut den mot en ny som tar skarpa bilder. Framkameran sitter bredvid högtalaren under glaset och används främst vid ”selfies”.

spinner
Laga iPhone 8 Plus - hemknapp - originalkvalitet HemknappOriginalkvalitet 2,499.00 kr

Har hemknappen slutat fungera så kan vi oftast reparera den, men om den saknas helt kan vi bara byta ut den, då kan vi tyvärr inte reparera Touch-ID eller tryckfunktionen.

spinner
Laga iPhone 8 Plus - wifi-antenn - originalkvalitet Wifi-AntennOriginalkvalitet 999.00 kr

Har du dålig mottagning på wifi? Oftast räcker det att byta ut din wifi-antenn för att få bra mottagning och snabbare wifi på iPhone 8 Plus.

spinner
Laga iPhone 8 Plus - volymknappar - originalkvalitet VolymknapparOriginalkvalitet 899.00 kr

Kan du inte höja/sänka volymen eller stänga av/på ljudet? Vi byter ut trycksensorn på sidan av din iPhone 8 Plus som kontrollerar volymknapparna.

spinner
Laga iPhone 8 Plus - ljussensor - originalkvalitet LjussensorOriginalkvalitet 999.00 kr

Släcks inte skärmen när du pratar i telefon (märks ofta genom att du trycker på knappar av misstag) eller om bakgrundsbelysningen på din iPhone inte ändrar sig beroende på ljuset så behöver du reparera proximitysensorn.

spinner
Laga iPhone 8 Plus - baksida - originalkvalitet BaksidaOriginalkvalitet 3,499.00 kr

Har du krossat glaset på baksidan av din iPhone 8 Plus? Vi byter ut glaset inkl. ramen runt telefonen för att säkerställa optimal passform och förhindra oönskat läckage av dam och fukt.

spinner
Laga iPhone 8 Plus - av-pa-knapp - originalkvalitet Av/På-knappOriginalkvalitet 999.00 kr

Vi byter ut knappen på sidan av din iPhone 8 Plus som du använder för att starta, stänga av och låsa/låsa upp din iPhone med.

spinner
Laga iPhone 8 Plus - aterstallning - originalkvalitet ÅterställningOriginalkvalitet 499.00 kr

Vi återställer din iPhone och uppdaterar den. Det kan vara att rekommendera när telefonen är långsam, beter sig konstigt eller har fått fel inställningar.

spinner
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Tagg:
Beskrivning

Laga iPhone 8 Plus idag genom att komma in till någon av våra butiker eller beställ din reparation här online. IPhone 8 Plus slog igen på marknaden den 22 september 2017 vid sidan av iPhone X och dess mindre motsvarighet, iPhone 8. Med sin estetiskt mycket likhet med sin föregångare, iPhone 7 Plus har Apple skapat en telefon med en snabbare processor. Den har även en förbättrad kamera och en förbättrad bildskärm.

Kamerans förbättringar inkluderar möjligheten att fånga 4K-video vid 24, 30 och 60 bilder per sekund. Samt 1080p-video vid 30, 60, 120 och 240 bilder per sekund. Bildskärmen, som ses i iPhone 7-serien, har nu True Tone-teknik, som automatiskt justerar skärmen baserat på omgivande belysning. Trots dessa språng i iPhone-utvecklingen, har Apple dock ännu inte perfekt oövervinnlighet. Vi beklagar, men din iPhone 8 Plus är fortfarande sårbar för fall, sprickor och skador av alla slag. Men frukta inte! Våra utbildade tekniker specialiserar sig i reparationer av iPhone 8 Plus och iPhone 8 Plus-skärmreparationer. Vi kan fixa allt du behöver, oavsett om det är en knäckt skärm, skadade knappar eller en laddningsport som bara inte fungerar rätt. Vi har utfört tusentals iPhone 8 Plus-skärmreparationer och vi kan verkligen laga Iphone 8 Plus.

Mer information
Vikt 1500 g
Märke

Apple

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Laga iPhone 8 Plus”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Frakt & Leverans

Snabba & säkra leveranser

På ordrar inkomna innan 14:00 skickar vi varorna samma dag. Så oftast har du leverans inom 1-3 dagar.

Vi jobbar med både Postnord och DHL beroende på vad som är det bästa alternativet till din adress och för att säkra upp din leverans om någon skulle ha förseningar eller driftstörningar.

  • Brev / Varubrev
    Används för beställningar med mindre vikt, volym och värde som levereras direkt i din brevlåda. Är försändelsen för stor för din brevlåda kommer du få en SMS-avisering när du kan hämta ut leveransen på närmsta postombud, normalt en arbetsdag efter leveransförsök.Om du inte angett SMS-nummer kommer en brevavisering skickas ut vilket medför en extra dags leverans. Maxmått för brev är ca 40x30x20 cm och maxvikt är 2 kg.
  • Leverans till ombud
    Leverans sker till närmsta postombud. PostNord kommer att skicka en SMS-avi när försändelsen har kommit fram. För att lösa ut försändelsen behövs SMS-avi eller sista fyra siffrorna i kollinumret och giltig legitimation. Försändelsen ligger kvar hos postombudet i 14 dagar efter ankomstdatumet. Bud visar bådas legitimation.