Visar 1–20 av 22 resultat

Laga iPhone 7 hos Phoneix

Det enklaste sättet att laga iPhone 7 är att göra din beställning här i vår webbshop. Har din display spruckit? Oroa dig inte, det fixar vi på Phoneix. I menyn kan du själv välja vilken av alla reparationer du vill genomföra. Du kan även se vad varje reparation kostar när du väljer att laga iPhone 7 via oss. Fördelen med att välja Phoneix är vår goda servicevana, som vi utvecklat genom vår långa erfarenhet och vår utbildade personal. För oss är det viktigaste att du som kund känner dig trygg och nöjd med de reparationer vi genomför på din dyrbaraste ägodel – mobiltelefonen.

När behöver jag byta batteri på iPhone 7?

Den vanligaste reparationen som våra kunder framför allt väljer är att genomföra ett batteribyte. Redan efter ett år från att du har köpt din nya iPhone brukar det märkas av hur batteritiden blir sämre. Du kan alltid gå in på din Apple-telefon och kolla upp batterihälsan. Genomför du ett batteribyte hos oss kommer din telefon att bli som ny och du kan känna dig trygg med att den inte laddar slut direkt. Kom förbi vår butik, så kan vi göra en noggrann analys av ditt batteri.

Betalning – Enkelt med Phoneix

Våra kunder har alltid flera alternativ när det gäller betalningen. Genom vårt nära samarbete med Klarna kan du välja flera olika betalsätt. Ta det som passar dig bäst. Och fördelen är att du även kan delbetala med faktura. Få din iPhone 7 lagad idag men betala senare. Hur bra som helst! Självklart lämnar vi även kostnadsförslag som du kan ta med dig till ditt försäkringsbolag. Kontakta vår duktiga kundservicepersonal så hjälper vi dig.