Express eller Telefonbrev

Så här enkelt är det.

Här kan du se pris för alla reparationer, det är samma pris både i butik och via Telefonbrev - Välj vad som passar dig bäst!
877015-128

1. Se pris på din reparation här - Vi har fasta priser, tryggt & säkert!

Snabb leverans

2. Besök din närmsta butik och få den reparerad snabbt & smidigt!

877015-128

1. Välj reparation direkt i vår webshop

Snabb leverans

2. Skicka in den skadade enheten till oss

Kundtjänst

3. En av våra kunniga tekniker lagar den

Snabb leverans

4. Vi skickar den åter till dig, så gott som ny, inom 72h!

Laga iPhone 7

Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 1 kundrecension
(1 kundrecension)

399.00 kr2,999.00 kr

Miniatyr Reparation Kvalitet PrisBeskrivning
Laga iPhone 7 - skarmbyte - ersattning SkärmbyteErsättning 949.00 kr

Har du sprickor i glaset, touch som fungerar dåligt eller en skärm som visar konstiga färger eller är helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touchpanel, glas och LCD. Ersättningsvarianten består av delar från tredje-part.

spinner
Laga iPhone 7 - skarmbyte - originalkvalitet SkärmbyteOriginalkvalitet 1,699.00 kr

Har du sprickor i glaset, touch som fungerar dåligt eller en skärm som visar konstiga färger eller är helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touchpanel, glas och LCD. Original-kvalité betyder att skärmen har samma glas, touchpanel och LCD som originalskärmen.

spinner
Laga iPhone 7 - batteribyte - originalkvalitet BatteribyteOriginalkvalitet 399.00 kr

Du behöver byta batteri om: Batteritiden är kort, telefonen stänger av sig oväntat, telefonen tål kyla dåligt eller telefonen startar om sig ofta. Vi byter ut ditt batteri mot ett nytt.

spinner
Laga iPhone 7 - laddport - originalkvalitet LaddportOriginalkvalitet 899.00 kr

Glapp när du ska ladda din iPhone eller tar den inte emot laddning? Då byter vi ut ditt ladduttag/lightning-port. Laddporten blir ofta utsliten och detta är en vanlig reparation.

spinner
Laga iPhone 7 - hogtalare - originalkvalitet HögtalareOriginalkvalitet 699.00 kr

Om du inte kan spela musik eller tala i högtalartelefon så behöver du byta ut högtalaren på din iPhone 7.

spinner
Laga iPhone 7 - samtalshogtalare - originalkvalitet SamtalshögtalareOriginalkvalitet 899.00 kr

Låter det lågt eller brusar när du pratar i telefon? Vi byter ut högtalaren under glaset som används under samtal så du får högt och klart ljud igen.

spinner
Laga iPhone 7 - mikrofon - originalkvalitet MikrofonOriginalkvalitet 699.00 kr

Har den du ringer till svårt att höra vad du säger eller om du måste prata i högtalarläge så behöver du reparera din mikrofon.

spinner
Laga iPhone 7 - kamera - originalkvalitet KameraOriginalkvalitet 999.00 kr

Fungerar inte din kamera (bak) som den ska? Om kameran tar suddiga bilder eller inte startar alls så kan vi laga kameran på din iPhone 7.

spinner
Laga iPhone 7 - famkamera-selfie - originalkvalitet Famkamera (selfie)Originalkvalitet 1,199.00 kr

Tar din kamera suddiga bilder eller inte fungerar alls? Vi byter ut den mot en ny som tar skarpa bilder. Framkameran sitter bredvid högtalaren under glaset och används främst vid ”selfies”.

spinner
Laga iPhone 7 - hemknapp - originalkvalitet HemknappOriginalkvalitet 999.00 kr

Har hemknappen slutat fungera så kan vi oftast reparera den, men om den saknas helt kan vi bara byta ut den, då kan vi tyvärr inte reparera Touch-ID eller tryckfunktionen.

spinner
Laga iPhone 7 - wifi-antenn - originalkvalitet Wifi-AntennOriginalkvalitet 999.00 kr

Har du dålig mottagning på wifi? Oftast räcker det att byta ut din wifi-antenn för att få bra mottagning och snabbare wifi på iPhone 7.

spinner
Laga iPhone 7 - volymknappar - originalkvalitet VolymknapparOriginalkvalitet 899.00 kr

Kan du inte höja/sänka volymen eller stänga av/på ljudet? Vi byter ut trycksensorn på sidan av din iPhone 7 som kontrollerar volymknapparna.

spinner
Laga iPhone 7 - ljussensor - originalkvalitet LjussensorOriginalkvalitet 999.00 kr

Släcks inte skärmen när du pratar i telefon (märks ofta genom att du trycker på knappar av misstag) eller om bakgrundsbelysningen på din iPhone inte ändrar sig beroende på ljuset så behöver du reparera proximitysensorn.

spinner
Laga iPhone 7 - baksida - originalkvalitet BaksidaOriginalkvalitet 2,999.00 kr

Om du har en repig, böjd eller bucklig baksida rekommenderar vi att byta den. Vi byter ut din baksida till en motsvarande i nyskick för optimal passform och funktionalitet.

spinner
Laga iPhone 7 - av-pa-knapp - originalkvalitet Av/På-knappOriginalkvalitet 999.00 kr

Vi byter ut knappen på sidan av din iPhone 7 som du använder för att starta, stänga av och låsa/låsa upp din iPhone med.

spinner
Laga iPhone 7 - aterstallning - originalkvalitet ÅterställningOriginalkvalitet 499.00 kr

Vi återställer din iPhone och uppdaterar den. Det kan vara att rekommendera när telefonen är långsam, beter sig konstigt eller har fått fel inställningar.

spinner

Laga iPhone 7.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:
Beskrivning

Det enklaste sättet att laga iPhone 7 är att gör din beställning här i vår webbshop. Har din display spruckit? Oroa dig inte! Det fixar vi på PhoneIX. I menyn kan du själv välja vilken av alla reparationer du vill genomföra. Du kan även se vad varje reparation kostar när du väljer att laga Iphone 7 via oss. Fördelen med oss på PhoneIX är vår långa erfarenhet och vår utbildade personal. För oss är det viktigaste att du som kund känner dig trygg och nöjd med den reparationer vi genomför på din dyrbaraste ägodel – mobiltelefonen.

Det våra kunder framförallt väljer är att genomföra ett batteribyte. Redan efter ett år från att våra kunder har köpt sin nya Iphone börjar de märka av hur batteritiden blir sämre. Du kan alltid gå in på din Apple-telefon och kolla upp batterihälsan. Genomför du ett batteribyte hos oss kommer din telefon att bli som ny och du kan känna dig trygg med att den inte laddar slut direkt.

Betalning – Enkelt med PhoneIX

Våra kunder har alltid flera alternativ när det gäller betalningen. Genom vårt nära samarbete med Klarna kan du välja flera olika betalsätt. Ta det som passar dig bäst. Och fördelen är att du även kan delbetala med faktura. Få din Iphone 7 lagad idag men betala senare. Hur bra som helst! Självklart lämnar vi även kostnadsförslag som du kan ta med dig till ditt försäkringsbolag. Kontakta oss på info@phoneix.se så hjälper vi dig vidare.

Söker du priser på våra andra Iphone modeller? Klicka här så hittar du mer information.

Mer information
Vikt 1500 g
Märke

Apple

Recensioner (1)

1 recension av Laga iPhone 7

 1. Betygsatt 5 av 5

  Nasra

  Hej jag undrar om man kan betala delbetalning // Från Nasra

  • oscar

   Hej Nasra!
   Absolut, du kan betala med delbetalning. Vi erbjuder delbetalning via Klarna och Resurs bank.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Frakt & Leverans

Snabba & säkra leveranser

På ordrar inkomna innan 14:00 skickar vi varorna samma dag. Så oftast har du leverans inom 1-3 dagar.

Vi jobbar med både Postnord och DHL beroende på vad som är det bästa alternativet till din adress och för att säkra upp din leverans om någon skulle ha förseningar eller driftstörningar.

 • Brev / Varubrev
  Används för beställningar med mindre vikt, volym och värde som levereras direkt i din brevlåda. Är försändelsen för stor för din brevlåda kommer du få en SMS-avisering när du kan hämta ut leveransen på närmsta postombud, normalt en arbetsdag efter leveransförsök.Om du inte angett SMS-nummer kommer en brevavisering skickas ut vilket medför en extra dags leverans. Maxmått för brev är ca 40x30x20 cm och maxvikt är 2 kg.
 • Leverans till ombud
  Leverans sker till närmsta postombud. PostNord kommer att skicka en SMS-avi när försändelsen har kommit fram. För att lösa ut försändelsen behövs SMS-avi eller sista fyra siffrorna i kollinumret och giltig legitimation. Försändelsen ligger kvar hos postombudet i 14 dagar efter ankomstdatumet. Bud visar bådas legitimation.