Visar alla 19 resultat

Laga din iPhone 6S hos Phoneix

Har din iPhone 6S varit med om en olycka? Är glaset sprucket på din, eller startar den inte över huvud taget? Det är ingen idé att få panik, välkommen till Phoneix när du behöver laga din iPhone 6S. Våra välutbildade tekniker har genomfört mer än 300.000 lyckade reparationer sedan verksamheten startade för sju år sedan. Med våra Premium- och Selected-alternativ så finns det alltid ett alternativ som passar just dig och dina behov.

Vad kostar det att byta display på iPhone 6S?

När vi byter ut din display så gör det inget om LCD eller touch inte fungerar som de ska. Eftersom displayen kommer laminerad och färdigmonterad från fabriken, byter vi ut hela framsidan. Det betyder att du vid ett skärmbyte får nytt glas, ny touchmodul och en ny bildskärm. Vi har två olika typer av skärmar att välja på, Premium och Selected. Därmed erbjuder vi två olika priser beroende på vilken färg du väljer. Selectedskärmen är lite enklare och har svagare ljusstyrka och färgåtergivning. Har du några fler frågor, tveka inte att kontakta vår eminenta kundservice.

Garantier

Vi lämnar alltid garanti på våra reparationer men garantitiden kan variera beroende på vad det är som är åtgärdat. Här hittar du våra allmänna villkor.

Skicka in din iPhone 6S till oss

Har du inte möjligheten att komma in till någon utav våra butiker så finns alltid alternativet att skicka in din telefon till oss. Det gör du enkelt genom att beställa reparationen via hemsidan. Vi skickar därefter ut en kartong till dig så att du enkelt kan packa ner din telefon och skicka in den till oss med den medföljande returfraktsedeln.