Laga iPhone 6S

399.00 kr1,999.00 kr

Miniatyr Reparation Kvalitet PrisBeskrivning
Laga iPhone 6S - skarmbyte - ersattning SkärmbyteErsättning 849.00 kr

Har du sprickor i glaset, touch som fungerar dåligt eller en skärm som visar konstiga färger eller är helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touchpanel, glas och LCD. Ersättningsvarianten består av delar från tredje-part.

spinner
Laga iPhone 6S - skarmbyte - originalkvalitet SkärmbyteOriginalkvalitet 1,299.00 kr

Har du sprickor i glaset, touch som fungerar dåligt eller en skärm som visar konstiga färger eller är helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touchpanel, glas och LCD. Original-kvalité betyder att skärmen har samma glas, touchpanel och LCD som originalskärmen.

spinner
Laga iPhone 6S - batteribyte - originalkvalitet BatteribyteOriginalkvalitet 399.00 kr

Du behöver byta batteri om: Batteritiden är kort, telefonen stänger av sig oväntat, telefonen tål kyla dåligt eller telefonen startar om sig ofta. Vi byter ut ditt batteri mot ett nytt.

spinner
Laga iPhone 6S - laddport - originalkvalitet LaddportOriginalkvalitet 599.00 kr

Glapp när du ska ladda din iPhone eller tar den inte emot laddning? Då byter vi ut ditt ladduttag/lightning-port. Laddporten blir ofta utsliten och detta är en vanlig reparation.

spinner
Laga iPhone 6S - hogtalare - originalkvalitet HögtalareOriginalkvalitet 699.00 kr

Om du inte kan spela musik eller tala i högtalartelefon så behöver du byta ut högtalaren på din iPhone 6S.

spinner
Laga iPhone 6S - samtalshogtalare - originalkvalitet SamtalshögtalareOriginalkvalitet 699.00 kr

Låter det lågt eller brusar när du pratar i telefon? Vi byter ut högtalaren under glaset som används under samtal så du får högt och klart ljud igen.

spinner
Laga iPhone 6S - mikrofon - originalkvalitet MikrofonOriginalkvalitet 499.00 kr

Har den du ringer till svårt att höra vad du säger eller om du måste prata i högtalarläge så behöver du reparera din mikrofon.

spinner
Laga iPhone 6S - kamera - originalkvalitet KameraOriginalkvalitet 899.00 kr

Fungerar inte din kamera (bak) som den ska? Om kameran tar suddiga bilder eller inte startar alls så kan vi laga kameran på din iPhone 6S.

spinner
Laga iPhone 6S - famkamera-selfie - originalkvalitet Famkamera (selfie)Originalkvalitet 699.00 kr

Tar din kamera suddiga bilder eller inte fungerar alls? Vi byter ut den mot en ny som tar skarpa bilder. Framkameran sitter bredvid högtalaren under glaset och används främst vid ”selfies”.

spinner
Laga iPhone 6S - horlursuttag - originalkvalitet HörlursuttagOriginalkvalitet 699.00 kr

Glapp i hörlursuttaget? Eller kan du inte använda headset i din iPhone 6S? Vi byter ut ditt gamla hörlursuttag.

spinner
Laga iPhone 6S - hemknapp - originalkvalitet HemknappOriginalkvalitet 699.00 kr

OBS! Denna reparation återställer inte Touch-ID utan återställer enbart knappens ”tryck-funktion”.

spinner
Laga iPhone 6S - wifi-antenn - originalkvalitet Wifi-AntennOriginalkvalitet 699.00 kr

Har du dålig mottagning på wifi? Oftast räcker det att byta ut din wifi-antenn för att få bra mottagning och snabbare wifi på iPhone 6S.

spinner
Laga iPhone 6S - volymknappar - originalkvalitet VolymknapparOriginalkvalitet 699.00 kr

Kan du inte höja/sänka volymen eller stänga av/på ljudet? Vi byter ut trycksensorn på sidan av din iPhone 6S som kontrollerar volymknapparna.

spinner
Laga iPhone 6S - ljussensor - originalkvalitet LjussensorOriginalkvalitet 699.00 kr

Släcks inte skärmen när du pratar i telefon (märks ofta genom att du trycker på knappar av misstag) eller om bakgrundsbelysningen på din iPhone inte ändrar sig beroende på ljuset så behöver du reparera proximitysensorn.

spinner
Laga iPhone 6S - baksida - originalkvalitet BaksidaOriginalkvalitet 1,999.00 kr

Om du har en repig, böjd eller bucklig baksida rekommenderar vi att byta den. Vi byter ut din baksida till en motsvarande i nyskick för optimal passform och funktionalitet.

spinner
Laga iPhone 6S - av-pa-knapp - originalkvalitet Av/På-knappOriginalkvalitet 699.00 kr

Vi byter ut knappen på sidan av din iPhone 6S som du använder för att starta, stänga av och låsa/låsa upp din iPhone med.

spinner
Laga iPhone 6S - aterstallning - originalkvalitet ÅterställningOriginalkvalitet 499.00 kr

Vi återställer din iPhone 6S och uppdaterar den. Det kan vara att rekommendera när telefonen är långsam, beter sig konstigt eller har fått fel inställningar.

spinner

Här nedan är priser för iPhone 6S reparationer. Vi lagar nästan alla iPhone problem för iPhone 6S.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori:
Beskrivning

Laga Iphone 6S hos oss på PhoneIX. Kom in till någon av våra butiker eller skicka in din telefon med postombud så tar våra tekniker hand om den  och skickar tillbaka den inom 48 timmar. Vi vet att du inte vill spendera hela dagen och väntandes på att din reparation skall vara klar. Därför ser vi till så att alla våra iPhone 6-reparationer i butikerna normalt tar mindre än en timme att slutföra. Under den här tiden är du fri att ta en runda på stan/gallerian eller göra dig bekväm i vårt väntområde. Våra tekniker är utbildade och har god vana i att laga Iphone 6S och andra Apple-telefoner. Varje reparation genomförs i våra säkra arbetslokaler av våra tekniker, så du behöver aldrig vara utan din enhet längre än nödvändigt. Bara om oväntat händer, kommer alla våra reparationer med vår standard 90-dagars garanti. För att nyttja denna garanti skall du kontakta ansvarig butikschef eller maila till oss på info@phoneix.se. Vi är stolta över att erbjuda våra högkvalitativa reparationer till riktigt bra priser. Välkommen in till din mobilreparatör – PhoneIX.

Mer information
Vikt 1500 g
Märke

Apple

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Laga iPhone 6S”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Frakt & Leverans

Snabba & säkra leveranser

På ordrar inkomna innan 14:00 skickar vi varorna samma dag. Så oftast har du leverans inom 1-3 dagar.

Vi jobbar med både Postnord och DHL beroende på vad som är det bästa alternativet till din adress och för att säkra upp din leverans om någon skulle ha förseningar eller driftstörningar.

  • Brev / Varubrev
    Används för beställningar med mindre vikt, volym och värde som levereras direkt i din brevlåda. Är försändelsen för stor för din brevlåda kommer du få en SMS-avisering när du kan hämta ut leveransen på närmsta postombud, normalt en arbetsdag efter leveransförsök.Om du inte angett SMS-nummer kommer en brevavisering skickas ut vilket medför en extra dags leverans. Maxmått för brev är ca 40x30x20 cm och maxvikt är 2 kg.
  • Leverans till ombud
    Leverans sker till närmsta postombud. PostNord kommer att skicka en SMS-avi när försändelsen har kommit fram. För att lösa ut försändelsen behövs SMS-avi eller sista fyra siffrorna i kollinumret och giltig legitimation. Försändelsen ligger kvar hos postombudet i 14 dagar efter ankomstdatumet. Bud visar bådas legitimation.