Visar alla 18 resultat

Laga iPhone 6 hos Phoneix

Behöver du laga iPhone 6? Inga problem. Vi lagar de flesta felen som du kan uppleva med din iPhone 6. Exempelvis byter vi ut dåliga batterier och trasiga skärmar, så att prestandan återgår till det normala på din iPhone 6. Med våra olika alternativ utav reservdelar så kan vi alltid erbjuda en lösning för just dina behov.

Vi har butiker på tio olika orter runtom i Sverige, där våra duktiga tekniker är redo att ta välkomna dig. Har du inte möjligheten att ta dig till någon av våra butiker, så kan du självklart skicka in din iPhone till oss. Då lagar vi din telefon i vår huvudverkstad, och skickar tillbaka den till dig senast dagen efter vi tagit emot telefonen. I våra butiker så har vi ett stort utbud utav tillbehör från våra samarbetsparters Holdit och Smartline som erbjuder både skal, fodral och laddkablar med mera.

Våra utbildade tekniker har sedan grundandet av PhoneIX genomfört mer än 300.000 lyckade reparationer ute i våra butiker. Är det något du undrar, tveka inte att kontakta oss så försöker vi svara på din fråga.

Kan jag genomföra reparationen på min iPhone 6 själv?

Vi vill erbjuda våra kunder ett komplett sortiment där du kan välja om du vill att vi reparerar telefonen åt dig eller om du vill prova att laga den själv. Att reparera sin telefon på egen hand medför alltid en viss risk, men det är oftast inte så svårt som det kan verka. Har du en större teknisk kunskap så brukar det inte vara några problem att utföra reparationen på egen hand. Känner du dig lite osäker, så rekommenderar vi att du lämnar in telefonen till oss istället. Vill du hitta ytterligare information om iPhone 6 så rekommenderar vi denna sida.