Visar alla 19 resultat

Laga din iPhone 6 Plus hos Phoneix

Att laga din iPhone 6 Plus hos oss är en snabb och enkel process. Med vårt Premium- och Basic-alternativ så finns det alltid något som passar just dina behov. Kom in till oss så hjälper någon utav våra utbildade tekniker dig. Har du några frågor? Var ej rädd för att kontakta oss. När glaset eller skärmen på din telefon är trasig så behöver man byta ut hela skärmenheten. Det betyder att touch, glas och LCD byts ut eftersom dessa delar kommer laminerade från fabrik. Mer information kring enheten hittar du här.

Garantier

Vi lämnar alltid garanti på våra reparationer men garantitiden kan variera beroende på vad det är som är åtgärdat. Här hittar du våra allmänna villkor.

Skicka in din iPhone 6 Plus till oss

Har du inte möjligheten att komma in till någon utav våra butiker så finns alltid alternativet att skicka in din telefon till oss. Det gör du enkelt genom att beställa reparationen via hemsidan. Vi skickar därefter ut en kartong till dig så att du enkelt kan packa ner din telefon och skicka in den till oss med den medföljande returfraktsedeln.