Visar alla 19 resultat

Laga iPhone 12

Vill du laga iPhone 12 i butik? Då är vi din lokala mobilreparatör! Vi har flera butiker runtom i Sverige, hitta den butik som ligger närmast dig! Så hur lång tid tar det att laga iPhone 12? Tiden för reparationen varierar beroende på vad felet är på din enhet. Ett skärmbyte på iPhone 12 brukar ta ca. 1-2 timmar. Däremot tar det inte särskilt lång tid att byta batteri på iPhone 12. Ett iPhone 12 batteribyte kan vi oftast genomföra på 30-40 minuter. Vet du inte vad som behöver åtgärdas på din telefon? Inga problem! Lämna in telefonen hos oss så genomför vi en noggrann felsökning på den för att ta reda på vad som behöver åtgärdas.

Skicka in iPhone 12 för reparation

Bor du inte i närheten av någon av våra butiker? Då kan du skicka in din iPhone 12 för reparation till oss! När du lägger en beställning på en reparation på vår hemsida så skickar vi ut en Reparationsbox till dig. Sedan kan du använda reparationsboxen för att skicka in telefonen till oss. Denna box innehåller nämligen allt emballage du behöver samt en returfraktsedel. Därmed behöver du inte stå för några fraktkostnader på egen hand. När vi har tagit emot telefonen så reparerar vi den och skickar sedan tillbaka enheten till dig. Smidigare än så blir det inte!

Köpa en begagnad iPhone 12

Vi erbjuder begagnade telefoner i alla våra butiker. Du kan även välja mellan flera olika begagnade mobiltelefoner på vår hemsida. Vilka modeller vi har i lager varierar. Därmed kan du hålla utkik på vår hemsida om det är en särskild modell du är ute efter. Exempelvis så köper vi in begagnade iPhone 12 med jämna mellanrum. Visste du att vi även köper in begagnade telefoner från privatpersoner? Därmed kan du sälja en begagnad iPhone 12 till oss om du har en hemma som du inte längre använder. Genom att besöka någon av våra butiker eller kontakta vår kundtjänst så kan du få ett prisförslag för begagnade telefoner.