Visar alla 19 resultat

Laga iPhone 11 hos Phoneix

Behöver du laga din iPhone 11? Har din telefon fått en spricka i skärmen, eller strular det när du ska ladda mobilen? Kika förbi någon av våra butiker så kan någon av våra utbildade tekniker kolla på din mobil. Vi lagar hundratals iPhones varje dag, och utbildar oss ständigt för att lära oss om nya problem och lösningar. Oavsett om din mobil har en trasig skärm eller om det är något program som strular, så är du välkommen in till oss så att vi kan lösa ditt problem.

Vad kostar det att byta skärm på iPhone 11?

Det absolut vanligaste problemet med iPhone 11, är att skärmen har gått sönder. Antingen har glaset spruckit, touchen slutat fungera, eller så har de börjat bli fläckar på bildskärmen. Oavsett vilket av dessa problem du upplever, så är det skärmen som behöver ersättas. Ett skärmbyte på iPhone 11 går snabbt, i de flesta fallen tar det 45 minuter att laga displayen. Då felsöker vi först telefonen, byter sedan defekta delar och funktionstestar mobilen. Skulle det dyka upp problem längre fram, så lämnar vi 12 månaders garanti på skärmbytet.

Skydda din mobil innan olyckan sker!

En trend vi ser idag är att många inte väljer att skydda sin mobil förrän det är för sent. Dagens telefoner blir allt större i storlek, och i kombination med att telefonerna får fler friktionsfria ytor så blir det allt lättare att tappa telefonen. Vi rekommenderar alltid att skydda din iPhone 11, både på displayen och på baksidan. Ett displayskydd kostar 299 kronor och ett Holdit Silikonskal kostar 149 kronor. Köper du det hos oss, så hjälper vi även till med montering av skydden!