Visar alla 18 resultat

Behöver du laga din iPhone 11 Pro?

Oavsett vad du behöver hjälp med så kan vi laga iPhone 11 Pro. Det kan vara en sprucken skärm, en laddport som knappt tar emot laddning eller en högtalare som inte ger ifrån sig ljud. Det spelar ingen roll om du har ett stort eller litet problem, vi hjälper dig! Du kan antingen lägga en beställning på valfri lagning på den här sidan eller besöka någon av våra butiker. Du behöver inte boka någon tid om du föredrar att få din telefon lagad i butik. Vill du däremot vara säker på att din telefon blir lagad en specifik dag och tid så kan du boka en tid för en lagning här. Då kan våra reparatörer se till att reservdelarna som behövs till lagningen finns på plats inför din ankomst.

Skydda din iPhone 11 Pro

Det finns sätt att skydda sin iPhone 11 Pro på i förebyggande syfte. På så sätt kan du exempelvis undvika repor och sprickor i skärmen. Du kan även se till att du inte får tappskador som påverkar funktionaliteten i din telefon. Detta gör du givetvis genom att fästa ett displayskydd på din skärm. Du kan beställa ett displayskydd till din iPhone 11 pro för att montera på det själv hemma. Ett annat alternativ är att du besöker någon av våra butiker. Där kan våra reparatörer montera fast displayskyddet åt dig utan extra kostnad. Du betalar endast för själva displayskyddet.

Passa även på att beställa hem en plånboksväska eller ett skal till din kära iPhone 11 Pro. På så sätt kan du vara säker på att du har ett så optimalt skydd som möjligt. Genom att alltid ha en väska eller ett skal som skyddar telefonen undviker du tappskador om telefonen skulle åka i marken. Du hittar flera olika sorters tillbehör till iPhone 11 Pro på vår hemsida och i våra butiker.